17 / 05 / 2024

Sapphire Seyir Terası online bileti www.mybilet.com sitesinde!

Sapphire Seyir Terası online bileti www.mybilet.com sitesinde!

Sapphire Seyir Terası, sıcak yaz gecelerinin de vazgeçilmezi olacak. İstanbul’un en yüksek noktasından 360 derece şehri izlemek isteyenler, online biletleri www.mybilet.com internet adresinden alabilirler



Galata Kulesi, Ayasofya ve Boğaz’ın doyumsuz manzarasını izlemek isteyenler Sapphire Seyir Terası’nda buluşuyor… Açıldığı günden bu yana yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği Sapphire Seyir Terası, sıcak yaz günlerinde misafirlerini ferahlatan esintisiyle ağırlıyor.

 

Serin bir mola…


Mekan, konuklarına 360 derece seyir keyfi yaşatırken,  236 metre yüksekliği ve panaromik terasıyla da büyülüyor. 

Sapphire Seyir Terası’nın online biletleri www.mybilet.com internet adresinde…


MYBİLET


1998’de Türkiye’nin ilk bilet satış şirketi olarak kurulan Mybilet, David Copperfield, Cem Yılmaz, Euro 2001 Basketbol Organizasyonu, Tarkan, Grease ve Sultans of TheDance gibi birçok önemli organizasyonu üstlendi. 2005’ten sonra tiyatro ve sinema alanlarına yönelen MyBilet, 2005- 2010 yılları arasında sinema sektörünün lider bilet satış firması haline geldi.  2012 yılına hızlı bir giriş yapan sinema ve tiyatronun yanı sıra konser, gösteri ve spor alanlarında da etkinliğini artırmak amacıyla yeniden yapılanma sürecine giren MyBilet, şirket genel merkezini İstanbul’a taşıdı. AVM’lerde konumlanmış eğlence sektörünün tek yaygın kiosk ağına sahip MyBilet,koltuk seçimi, açık para ve facebook uygulamalarının yanı sıra 2011 yılında iPhone, iPad ve Android uygulamaları ile de sektöre fark getirdi.


Geri Dön