06 / 05 / 2024

Saray Dekorasyon ve Mobilya, Körfez Mimar Sinan Mahallesi'nde açıldı!

Saray Dekorasyon ve Mobilya, Körfez Mimar Sinan Mahallesi'nde açıldı!

Saray Dekorasyon ve Mobilya'nın açılış kurdelesini CHP'den Körfez Belediyesi Başkan aday adayı Prof. Dr. Reşat Başar ile İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Yağız, Şeref Durmuş ve Mehmet Allak birlikte kesti...



Sahipliğini Cuma Karadeli'nin yaptığı Saray Dekorasyon ve Mobilya, Körfez Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde hizmete girdi. Saray Dekorasyon ve Mobilya'nın açılış kurdelesini CHP'den Körfez Belediyesi Başkan aday adayı olan Prof. Dr. Reşat Başar ile İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Yağız, Şeref Durmuş ve Mehmet Allak birlikte kesti.

Açılışın ardından davetlilere mini bir kokteyl verildi. Açılışa katılan davetliler bol bol sohbet etti.
Cuma Karadelf nın sahibi olduğu Saray Dekorasyon ve Mobilya'nın açılışına çok sayıda davetli katıldı.
Cuma Karadeli ve ailesinin şirketi olan Saray Dekorasyon ve Mobilya, Körfez Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:95 adresinde açıldı. Körfez'de geniş kesim tarafından tanınan, 7 yıl tapu müdürü olarak görev yapan Cuma Karadeli'nin ev sahipliği yaptığı açılışa; CHP'den Körfez Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Reşat Başar, il milli eğitim müdür yardımcısı Hayati Aydın, ilçe tarım müdürü Semra Koşumcu, ilçe nüfiıs müdürü Muazzez Arslan, Evyap İnşaat sahibi Kemal Aydın.

KATILIM YOĞUNDU

Kadastro il müdürü Metin Özaydın, Türköz İnşaat yönetim kurulu başkanı Recep Öztürk, Mavi Nokta Petrol sahibi Doğan Bozkurt, Körfez Belediyesi yazı işleri müdürü Osman Yurt, MHP eski ilçe başkanı M. Salih Kurtbaş, Körfez Galatasaray Taraftarları Başkanı Ahmet lînal, Kocaeli Erzurumlular Dernek Federasyon başkan yardımcısı Orhan Gedik, Özel Körfezim İlköğretim okul müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, BBP Kurucu Kurulu üyesi Hüsamettin Yılmaz, Körfez Belediyesi Tütünçiftlik bölge koordinatörü Ramazan Tuna katıldı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Bu önemli günde; Emniyet müdürü polis baş müfettişi Turan Bozdemir, iş adamları, Ömer Sönmez, Abdullah Parlak, Hamza Küpeli, Ali Boztaş, Kemal Şengül, Ramazan Atalay, İsmail Yurt, Efrail Yılmaz, Zafer Gedik, Sait Altun, Şeref Durmuş, Özcan Atalay, Dinçer Atalay, Livadi çiçekçilk sahibi İsmail Tan, Kocaeli Barosu avukatlarından Hakan Çelikeser, İrfan İnanöz, Türkiye İş Bankası Yarımca Şube Müdürü Uğur Asan, İş Bankası Tütünçiftlik Şube Müdürü Nurettin Çetinkaya, Umman Mimarlık sahibi Hayrettin Deniz ve çok sayıda davetli de açılışta yerlerini aldı.
 
MUTLULUK DUYUYORUZ

Açılış konuşmasını yapan Cuma Karadeli, "iş yerimizin açılışına katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Bu iş yerimizde genellikle mimari çalışmalar olan ev, iş yeri, ofis, otel, restoran kısacası tüm yapı binalarda dekorasyon ve tavan süslemeleri yapacağız. Körfez bölgemizde de eksiklik olan bu sektörü açmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından yapılan duayla iş yerinin açılış kurdelesini CHP'den Körfez Belediyesi başkan aday adayı olan Prof. Dr. Reşat Başar ile il genel meclis üyesi Ahmet Yağız, Şeref Durmuş ve Mehmet Allak kesti.


Bizim Kocaeli

Geri Dön