28 / 04 / 2024

Saray Grup Green İst ödeme koşulları!

Saray Grup Green İst ödeme koşulları!

Firma: Saray Grup

Proje: Greenist

Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Saray Grup Green İst ödeme koşulları hakkındaki tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...



Güneşli'de bölgenin en yeşil projesi unvanı ile hayata geçirilen Greenist,  Saray Grup  tarafından inşa ediliyor. 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin mevcut olduğu proje 83 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


Green İst projesi içerisinde otopark, hobi odaları, bisiklet parkuru, okul servisi bekleme alanı, açık ve kapalı yüzme havuzları, oyun alanları, özel çocuk kulübü gibi imkanlar bulunuyor.


Saray Grup Green İst ödeme koşulları kapsamında projede banka kredisi kullanmak mümkün. yüzde 1 KDV oranı uygulandığı Saray Grup Green İst ödeme koşulları detayları şu şekilde; 


Saray Grup Green İst ödeme koşulları!

Banka kredisine uygun olan projede toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli 60 aya kadar 0,56 faiz oranı ile vadelendiriliyor.


Metroya 250 metre yürüme mesafesinde yükselen  Greenist  projesi E-5'e,  Tem ve Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Telelefon:  0212 503 07 75/0212 503 07 76 

Web Adresi: www.greenist.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön