Konut

Saray Grup Greenist'te 1+1 daireler 375 bin TL'den başlıyor!

Saray Grup'un ilk konut projesi olan Greenist, İstanbul Bahçelievler Basın Ekspres aksında inşa ediliyor. Saray Grup tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Greenist projesinde 174 dairenin büyük bir bölümü satıldı.

Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı, projede bahçe dubleks ve penthouse alternatiflerinin de yer aldığı 1+1'den 5+1'e ve çeşitli tip ve büyüklükteki dairelerin yer aldığını belirterek, 1+1'lerin 375 bin 166 TL, 2+1'lerin 578 bin 812 TL, 3+1'lerin 744 bin 628 TL, 4+1'lerin 1 milyon 81 bin 103 TL ve 5+1'lerin ise 1 milyon 825 bin TL'den başladığını söylüyor. Saray Grup'un ilk konut projesi olan Greenist'in, İstanbul'un batı yakasında, Bahçelievler Basın Ekspres aksında inşa edildiğini hatırlatan Saraylı, "Beş blokta 174 konuttan oluşan, özel konseptli butik bir proje olan Greenist'te, 1+1'den 5+1'e uzanan farklı büyüklük ve tipteki dairelerde, gömme dolaplar ve beyaz eşyaların yanı sıra her oda sayısına göre otopark imkanı sunulmuş ve her daireye özel depolama alanı ayrılmıştır. 80 dönümlük koru alanı ile çevrili projede, teraslar ve kat bahçeleri ile keyifli bir yaşam alanı oluşturularak, en değerli varlıklarımız çocuklarımızın özgürce sosyalleşebilecekleri araç trafiğine kapalı site içerisinde güvenli, sosyal alanlar yaratılmıştır. Greenist'in içerisindeki otel bloğun işletmesini 20 yıllığına Hilton Garden Inn'e kiraladık ve toplam yatırım maliyeti 60 milyon euro olup, çevresine prestij kazandıracak karma yapılı bir projedir" diyor. 


"30-60 yaş grubu hedeflendi" 

Saraylı, Greenist'in, günümüz insanının nitelik ve nicelik unsurlarından oluşan ihtiyaçlarını ön planda tutan, genel konsept mimarisi, konut tipleri, planları ve kullanılan marka ürünlerle gayrimenkul sektörü içinde geliştirilen kaliteli ve ayrıcalıklı bir butik proje olduğuna vurgu yapıyor. Saray Grup olarak, 30 yılı aşan sektör deneyimlerini ve kendi ürettikleri ürünleri projede uyguladıklarını aktaran Saraylı, sahip oldukları yaşam vizyonunu projede doğru bir şekilde yansıtmak için hiçbir detaydan kaçınmadıklarını söylüyor. 


Dünya Real Estate