30 / 04 / 2024

Saray ürünlerini TÜYAP Pencere Fuarı'nda tanıtacak!

Saray ürünlerini TÜYAP Pencere Fuarı'nda tanıtacak!

Saray, Türkiye’de ilk kez üretilen ileri teknoloji ürünü Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı kompozit panellerini sergileyecek. İstanbul 17. Uluslararası 2016 PENCERE Fuarı 9-12 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta yer alacak.



Saray, Türkiye’de ilk kez üretilen ileri teknoloji ürünü Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı kompozit panellerini sergileyecek


Saray Alüminyum, inşaat sektörünün en önemli fuarlarından biri olan pencere fuarında Türkiye’de ilk kez üretimini gerçekleştirdiği “mineral dolgulu A2 Yanmazlık sınıfı” kompozit panelleri ve yeni kapı, pencere ve cephe sistem serilerini sergileyecek. İstanbul 17. Uluslararası 2016 PENCERE Fuarı 9-12 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta yer alacak. 


Saray Alüminyum, Türkiye’de ilk kez üretimini gerçekleştirdiği özel kaplama panelleriyle Türkiye’nin yüksek binalarını “güvenlik” ve “estetikle” giydiriyor. Saray’ın üretime başlamasından önce tümüyle yurtdışından ithal edilmek zorunda kalınan “mineral dolgulu A2 yanmazlık sınıfı” kompozit paneller, Avrupa Birliği standartlarıyla bir süredir Saray tarafından Türkiye’de üretiliyor. Saray Alüminyum’un tümüyle kendi AR-GE çalışması sonucunda üretimine başladığı bu özel paneller, yangın yönetmeliği gereği, 21.5 metrenin üzerindeki tüm binalarda zorunlu olarak kullanılıyor.


Saray Alüminyum’un ürünü, çok katlı binalar, gökdelenler, endüstriyel binalar, kamu binaları, tüneller, havaalanları, hastaneler, AVM’ler, stadyumlar, tren ve metro istasyonları, oteller gibi, yangın yalıtımının önemli olduğu tüm yapılarda kullanılabiliyor. Paneller bu binaların dış cephe, iç duvar, tavan ve ara bölme kaplamalarında, kara ulaşım aracı kaplamalarında, tren ve gemilerin iç dekorasyonlarında uygulanabiliyor; mimar ve tasarımcılara yaratıcı ve özgün binalar yapmak için sınırsız fırsatlar sunuyor.


Saray Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Murat Saraylı, kompozit panellerin tümüyle yerli üretim olduğunu ve sıklıkla A sınıfı markalı projelerde tercih edildiğini vurgulayarak şunları söylüyor: “Ülkenin önemli bir ithalat kalemini yerli üretimle tersine çevirdik. Bugün üretimimizin % 50’sini yurtdışına ihraç ediyoruz. Tümüyle yerli ürün kullanarak ortaya çıkardığımız panellerimiz müteahhitlerden kalite ve performansı açısından tam not aldı. Tema İstanbul, Kale Avrupa,  One Tower Ankara, Moment  İstanbul, Selenium Ataköy,  Aypark  İzmir  gibi büyük ve yüksek katlı projelerde yoğun olarak kullanıldı. Sürekli inovasyon yapmak, sektörü yenilikçi ürünlerle buluşturmak bizim temel misyonumuz.”


Fuarda Mineral Dolgulu A2 sınıfı kompozit panellerin yanı sıra 3 boyutlu efektler kullanılan kompozit paneller, projeye özel olarak geliştirilen bondingli cephe, yeni panel cephe ve kapı pencere sistemleri de yer alacak.  Saray ayrıca gün ışığının maksimum kullanımını sağlayan, kapalı alanları açık alana dönüştürebilen Minimal Sürme ve Kayar Katlanır Sürme Sistemleriyle de son teknoloji ürünlerini TÜYAP’ta sergileyecek





Geri Dön