Kent Haberleri

Sarıçam Emekli Kent Evleri'nin temeli 9 Eylül'de atılacak!

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube başkanı Nakış Kocatürk 'Bütün yasal işlemleri tamam olan bu muhteşem projeden bazı çevrelerin rahatsız olmasını anlayamadığını' söyledi.

Emekli Kent evlerinin temeli 9 Eylül'de törenle atılacak Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk, Adananın Sarıçam ilçesi Kılıçlı mahallesi'nde yapımı planlanan Emekli Kent Evleri Projesiyle ilgili bütün yasal işlemlerin gerçekleştirildiğini, 9 Eylül'de yapılması düşünülen Temel Atma Töreniyle ilgili hazırlıkların da tamamlandığını açıkladı. Kocatürk Adana Medyasına yaptığı 'Kamuoyuna duyuru' başlıklı açıklamasında, 'Emeklileri ucuz ve konforlu konutlara kavuşturmak amacıyla organize ettiğimiz bu girişim planlanan süreç dahilinde gerçekleştirilecek ve emeklilerimiz konforlu evlerinde yaşamaya başlayacaklardır' dedi. 


ŞANTİYEMİZ HAZIR 

Nakış Kocatürk, Emekli Kent Evleri projesiyle ilgili hazırlıklarla ilgili şöyle dedi: 'Kılıçlı mahallesi sınırları dahilinde 1/5000'lik imar planları Belediye Meclislerince onaylanmış olan ve 1/1000'lik imar planları da hazırlanmakta olan arsamızda şantiye binamızı kurmuş bulunuyoruz. 

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şubesi'nin organizasyonu ve Kocatürk Emlak İnşaat Şirketinin yapımcılığını üstlenmesiyle, bu muhteşem konutları hak sahiplerine söz verdiğimiz süreden de önce teslim edeceğiz. 23 Haziran'da arsa sahibiyle sözleşmemizi noter huzurunda yaptık. İnşaatın yasal prosedürlerinin tamamlanması için de Ağustos ayı başında Aras Haritacılık firması ile anlaştık. 

Burada şunu vurgulamak istiyorum. 

Bütün işlemlerimizi ileride pürüz yaratmayacak şekilde yasal olarak sürdürüyoruz ve bugüne kadar hiçbir problem yaşamadık.'


Bizim Adana