27 / 04 / 2024

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!


Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarı tarafından kuruldu.



Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarı tarafından kuruldu.

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işlerinde taahhütlerde bulunmak, ihalelere girmek, 3. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 4. Kat karşılığı ve kentsel dönüşüm mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 5. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak 6. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek 7. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak
 


Geri Dön