30 / 04 / 2024

Sarissa İstanbul Ümraniye iletişim!

Sarissa İstanbul Ümraniye iletişim!

Firma: AKS Yapı

Proje: Sarissa İstanbul

Sarissa İstanbul Ümraniye iletişim için 0216 415 12 10 telefon numarasından Sarissa İstanbul Evleri satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Sarissa İstanbul Evleri satışları tamamlandı...




Sarissa İstanbul Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de hayata geçirildi.  Sarissa İstanbul  Ümraniye'de  AKS Yapı  tarafından inşa edildi. Sarissa İstanbul Ümraniye iletişim bilgilerinden önce Sarissa İstanbul'dan bahsedelim.


Ümraniye Sarissa İstanbul Evleri teslimleri 2012 Aralık ayında başladı. Sarissa İstanbul daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tasarlandı.


AKS Yapı Sarissa İstanbul satışları tamamlandı. Sarissa İstanbul Evleri Ümraniye'de 14 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Sarissa İstanbul'da daireler 49 metrekare ile 259 metrekare arasında değişiyor.


Sarissa İstanbul Ümraniye iletişim için 0216 415 12 10 numaralı telefonu arayarak Sarissa İstanbul Ümraniye satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sarissa İstanbul Evleri 417 daireden oluşuyor.


Sarissa İstanbul Evleri Ümraniye'de 5 blok olarak inşa ediliyor. Ümraniye Sarissa İstanbul Evleri'nde fitness merkezi, spor alanları, çocuk oyun alanları, buhar banyosu, sauna, yüzme havzuu gibi sosyal alanlar bulunuyor.



Sarissa Ümraniye AKS Yapı nerede?

Sarissa Ümraniye AKS Yapı adres : Turcan Cad. Münevver Sokak No.5 Ümraniye / İstanbul


Sarissa İstanbul Ümraniye iletişim

Telefon: 0216 415 12 10

Web Adresi: www.sarissa.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön