Kentsel Dönüşüm

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak

İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde tam 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

İşte İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde tam 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci ile ilgili detaylar...

İşte İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde tam 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci ile ilgili merak edilen detaylar...

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) muhtemel İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarına Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde devam ediyor.

HAK SAHİPLERİ TAPULARINI ALACAK

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 14 senedir çözüm bekleyen, bölgede kentsel dönüşümün önünü açacak karar, Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. 

Paylaşılan detaylar göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla Sarıyer Ayazağa’da imar planları tamamlanmış olan 85 parsel üzerinde yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

İŞLEMLERİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ YÜRÜTÜYOR

Merakla bekleyen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi kentsel dönüşüm projelendirmesinde, tapusunu alacak olan hak sahiplerinin işlemleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü tarafından yürütülmeye başlandı.

Yine söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 23 bin metrekarelik parsel üzerinde de mevcut yapılar için hasılat paylaşımı ve kat karşılığı sözleşme yapılarak depreme dayanıklı yeni konutların üretimi de sağlanacak.

MEGA KENT İSTANBUL’UN HER YERİNDE DÖNÜŞÜM

Verilen bilgilere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Sarıyer Ayazağa’nın bir kısmında başlatılan kentsel dönüşüm çalışmasını mega kent İstanbul kapsamında genişleterek depreme hazır ve modern bir kent dönüşümünü gerçekleştirmeyi planlıyor.

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verilecek!

'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular sona erdi! Kampanyaya 269 bin başvuru yapıldı!