02 / 05 / 2024

Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi!

Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi!

Firma: İstanblue İnşaat

Proje: Sultan Koru Evleri

Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi konut fiyatları metrekare olarak 3 bin 500 dolardan başlıyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi Zekeriyaköy'de İstanblue İnşaat imzasını taşıyor...




Sultan Koru Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy bölgesinde yükseliyor. Sarıyer  Sultan Koru Evleri  projesi  İstanblue İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi dubleks ve villa tipi konut seçeneklerinden oluşuyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri projesinde 2 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon çatı dubleksi ve 5 oda 1 salon villalar tasarlandı.


Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi 48 konut ve 7 villadan meydana geliyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli yapılıyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri satış ofisi ile 0212 270 33 35 telefon numarasından görüşülüyor.


Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, kapalı otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri fiyatları metrekare olarak 3 bin 500 dolardan başlıyor.



Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi nerede?

Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi adres : Kilyos Yolu Caddesi No:255 Zekeriyaköy/Sarıyer/İSTANBUL 



Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi iletişim

Telefon: 0212 270 33 55

Web Adresi: www.istanblueinsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön