30 / 06 / 2024

Şarkıcı Ebru Elver emlak dolandırıcılarının kurbanı oldu! Kiraladığı evde başka biri yaşıyor!

Şarkıcı Ebru Elver emlak dolandırıcılarının kurbanı oldu! Kiraladığı evde başka biri yaşıyor!

Şarkıcı Ebru Elver İstanbul Kadıköy'de 28 bin liraya kiraladığı evin ilanı sahte çıktı. Elver, eve geldiğinde evde başka biri ile karşılaştı. İşte detaylar...



İstanbul Kadıköy'de 28 bin liraya ev kiralayan Şarkıcı Ebru Elver sahte emlak ilanının kurbanı oldu. Kadıköy'deki eve gelen Elver, eve geldiğinde evde başka birinin olduğunu gördü.

28 BİN LİRAYA EV KİRALADI!

Oda TV'de yer alan habere göre; İstanbul Kadıköy'de ev kiraladığını zannedip 28 bin lira ödeme yapan ancak sahte ilanla dolandırılan şarkıcı Ebru Elver mahkemede o anları anlattı. Anahtarla eve gittiğinde büyük şok yaşadığını belirten şarkıcı, "Kapının içerden kilitlendiğini, içerde birinin oturduğunu fark ettim." dedi.

EVDE BAŞKA BİRİ YAŞIYOR

Ebru Elver anahtarla eve gittiğinde büyük şok yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Kapının içerden kilitlendiğini, içerde birinin oturduğunu fark ettim. Hakan isimli kişi içerden çengeli kaldırıp kapıyı açtı. Ben çok şaşırdım. Hakan bana dairenin kendisine ait olduğunu ve burada yaşadığını söyledi. Hakan'a evi kiralayan Akın'dan bahsettim ve sözleşmeyi gösterdim. Kendisinin daha önceden Akın'a oda kiraladığını söyledi" diye konuştu.

MADDİ ZARARI VAR!

Maddi zararının olduğunu ve zararının da karşılanmadığını belirten şarkıcı, sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme Hakan isimli kişinin tanık olarak davaya zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Şarkıcı Ebru Elver emlak dolandırıcılarının kurbanı oldu! Kiraladığı evde başka biri yaşıyor!

EBRU ELVER KİMDİR?

Ebru Elver müzisyen bir ailenin kızı olarak İstanbul Beyoğlu'nda doğdu. Kendisine örnek aldığı iki erkek kardeşi gibi küçük yaşlarda müziğe başladı.

Taksim'deki bazı mekanlarda sahne alarak müzik hayatına başladı. Bu sayede ünlü caz müzisyeni Genco Arı ve bas gitarist Elcil Gürel'le tanıştı ve bir solo albüm projesi için bir araya geldi. 2006 yılı içinde albümle ilgili çalışmaları bitti ve projeyi Ercan Saatçi'ye sundu. 

Müzik piyasasına Ercan Saatçi'nin de albümde bir bestesiyle "Paranoyak" albümü ile girdi. Albüm, yeni şirketi Rec by Saatchi'nin ilk projesi olarak piyasaya sunuldu.

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

Pucca'nın ev sahibine zararı 500 bin TL! Mağdur ev sahibi tek tek anlattı!

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Geri Dön