27 / 04 / 2024

Şartları ve detayları açıklandı! Jandarma uzman erbaş maaşları ne kadar?

Şartları ve detayları açıklandı! Jandarma uzman erbaş maaşları ne kadar?

Yıl sonunun gelmesiyle kamuda herkes maaşlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. TSK, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı içerisinde istihdam edilen jandarma uzman erbaşların ne kadar aldığını araştırıyor. Jandarma uzman erbaş maaşları ne kadar?



2023'te uygulanmaya başlayacak asgari ücretten sonra, Jandarma uzman erbaş adayları şartları ve ne kadar maaş verildiğini öğrenmek için araştırma yapıyor. Askeri alanda istihdam edilmek için şartları yerine getirmeye çalışan adaylar, tüm şartları öğrenmek için haberimizi okumanızı tavsiye ederiz.

Şartları ve detayları açıklandı! Jandarma uzman erbaş maaşları ne kadar?

Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor?

Uzman erbaş maaşları kıdem, görev yeri, derece, rütbe ve çalıştığı süreye göre farklılık gösterse de yaklaşık 17. 000 TL maaş alıyor.

En az 13-15 bin TL, en fazla yaklaşık 40 bin TL arasında değişiyor.

En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar?

Uzman Jandarma, 3466 sayılı Uzman Jandarma Kanununa bağlı astsubay kadrolarında vazifeli, Uzman Jandarma Çavuştan Uzman Jandarma Sekizinci Kademeli Çavuşa kadar rütbeleri taşıyan,Jandarma Okullar Komutanlığında (JANU) Uzman Jandarma Okulunda 1 sene süreyle eğitim alıp, nasıp tarihinden itibaren zaruri vazife miadınca istifa edemeyen ,muvazzaf, jandarma personelidir. 


Geri Dön