Genel

Satış Ekibi, New York Manhattan'da ofis açtı!

Türkiye'de 7 yılda 11 bin konutun satışını gerçekleştiren "Satış Ekibi",  pazarlama modellerini ABD'li müteahhitlere tanıtmak için harekete geçti

Emlak piyasanın önemli pazarlama şirketleriden Satış Ekibi, New York ünlü semti Manhattan'da ofis açtı. Türkiye'de pazarlamasını üstlendikleri konutları ABD'lilere tanıtacaklar. Türkiye'de 7 yılda 11 bin konutun satışını gerçekleştiren "Satış Ekibi",  pazarlama modellerini ABD'li müteahhitlere tanıtmak için harekete geçti. Beyazıt Luma, Onur Sürmeli ve İlknur Yüksel'in kurduğu Satış Ekibi, uluslararası olma yolunda ilk adımını attı. Şirket, Türkiye'de satış ve pazarlamasını üstlendikleri konut projeleri için ABD'de New York Manhattan'da ofis açtı.

Tatil için ideal ülkeyiz

Kurucu ortaklardan Onur Sürmeli, artık uluslararası pazara açılacaklarını, Türkiye'den ev sahibi olmak isteyen yabancı yatırımcıları hedefleyerek yeni bir yapılanma gerçekleştirdiklerini açıkladı. Türkiye'nin, özellikle tatillerini geçirmek isteyenler için ideal bir ülke olduğunu anlatan Sürmeli şunları söyledi:

Ciddi bir kitle var

"Türkiye'deki rezidanslar, otel yerine ev konforunda tatil yapmak isteyenleri de hedefliyor. Ayrıca uluslararası gayrimenkul arenasında yıldızı parlayan Türkiye, ABD'de umduğunu bulamayan yatırımcıları da cezbediyor. Biz burada ciddi bir hedef kitlesi olduğunu görüyoruz."

Şirketlerin uluslararası tanıtımını yapıyoruz

Türkiye'de satış ve pazarlama hizmeti verdikleri inşaat şirketlerinin uluslararası tanıtımını yaparak güvenirliklerini pekiştirdiklerini anlatan Onur Sürmeli "Şirketlerimiz dünya markası olarak tanınmaktan memnuniyet duyuyorlar" dedi.

Selma ŞENOL/BUGÜN