02 / 05 / 2024

Satış ofisleri bayramda ziyaretçilerini bekliyor!

Satış ofisleri bayramda ziyaretçilerini bekliyor!

Müteahhitler 9 günlük bayram tatilini fırsata çevirmek için satış ofislerini açık tutacak. Ailece ev görmeye gelenler farklı etkinlikler, uygun ödeme koşulları ve mangal partileriyle karşılanacak...



Müteahhitler 9 günlük bayram tatilini fırsata çevirmek için satış ofislerini açık tutacak. Ailece ev görmeye gelenler farklı etkinlikler, uygun ödeme koşulları ve mangal partileriyle karşılanacak.


Ağustos ayında düşen konut satışlarını artırmak için eylül ayında farklı kampanyalara imza atan inşaat firmaları bayram tatilinde de boş durmadı. Temmuzda Türkiye genelinde 123 bin 841 konut satışı gerçekleşirken rakam Ağustos’ta 98 bin 393’e düştü.


Farklı seçenekler var


Bu durumu düzeltmek ve tekrar satışları artırmak için birbirinden cazip kampanyalar düzenleyen firmalar 9 günlük tatilde tüketiciler için farklı seçenekler sunacak. Kam-panyalar arasında yüzde 10 indirim yapan da var, yurtdışı tatiline gönderen de. İşte birbirinden değişik konut projeleri ve tüketiciye sundukları cazip kampanyalar:


İkramda Nar var


Tepe İnşaat’ın Maltepe’de oluşturduğu yaşam alanının en yeni halkası olan Nar Life projesinden ev sahibi olmak isteyenler Kurban Bayramı’nın 2. gününden itibaren satış ofisini ziyaret edebilecek. Daire fiyatlarının 203 bin ile 975 bin lira arasında değiştiği projede, yüzde 5 peşinat ile banka anlaşmaları ve vade seçenekleri sunuluyor


10 bin lira indirim


Eroğlu Gayrimenkul Merter’deki Platform Merter, Küçükçekmece’deki İstanbul Lounge ve Lounge 2, Bursa’da yükselen Harmony Towers Florya Ekşinar Konakları’nda 10 bin lira indirim yapıyor. Kampanya 17-18 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak.


24 ay sıfır faiz


Dumankaya İnşaat, Flex Kurtköy, Dumankaya Modern Collection, Konsept Halkalı, Ritim İstanbul ve Dumankaya Miks projelerinden ev almak isteyenler için her projeye özel kampanya düzenledi. Flex Kurtköy’de yüzde 10 indirim yapılıyor. Hemen teslim daireler 24 ay sıfır faiz ve esnek ödeme planlarıyla satılıyor.


ANLAŞMALI BANKA iLE VADE AVANTAJI


Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının  TOKİ  işbirliğiyle, Florya’da hayata geçirdiği KoruFlorya’nın satış ofisi, bayramın 3. günü açık olacak. Şirket ev sahibi olmak isteyenler için anlaşmalı bankalar aracılığıyla tüketiciye 60 ay 0 faiz seçeneği de sunacak.


Aylık taksitler 790 lira


Özyurtlar İnşaat, Ncity Esenyurt’tan ev almak isteyenler için “49 bin lira peşin 1+1 daire senin” adını taşıyan bir kampanya düzenledi. Kampanyadan yararlanıp Ncity Esenyurt’tan 109 bin liraya 1+1 daire alanlar 49 bin lira peşinat verecek. Borcun geri kalan kısmı için 120 ay vadeli kredi kullananlar ev tesliminden itibaren aylık 790 lira taksit ödeyecek.


Peşinatı düşürdü


Demir İnşaat, Beylikdüzü’ndeki Demir Romance’ta yüzde 5 peşinat, yüzde 15’lik dilimi bir yıl sonra, diğer yüzde 15’lik kısmı teslimde ödeme kolaylığı sunuyor. İkinci ödeme seçeneğinde ise yüzde 40 peşinatla, kalan kısmı 24 aya kadar vade farksız taksitlendiriyor.


Bayram kampanyasını ekim sonuna kadar sürdürecek Demir İnşaat satış ofisleri, bayramın 3 ve 4’üncü günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.


EMLAK DÜNYASI EMİNE AÇAR - BUGÜN GAZETESİ



Geri Dön