Teknoloji

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max'te Arçelik'ten kaçırılmayacak fiyat! 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten müjde gibi müjde! Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max Arçelik'te satışa çıkarıldı. Peki, Arçelik'te iPhone 13 Pro Max ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi... Fiyatlar mağazalara göre değişkenlik gösterebilir bu nedenle web sitesini tercih etmek en mantıklısı

Dünya çapında hizmet veren Türkiye merkezli bir beyaz eşya ve teknoloji şirketi olan Arçelik'ten yine dünyaca ünlü olan Apple'ın en çok tercih edilen akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13 Pro Max serisini satışa çıkardı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken akıllı cihazınızı Arçelik'ten satın almak. Fiyatlar mağazalara göre değişkenlik gösterebilir bu nedenle web sitesini tercih etmek en mantıklısı. Peki, Arçelik'te iPhone 13 Pro Max ne kadar? Arçelik'te satılan iPhone 13 Pro Max'in fiyatı ne kadar? iPhone 13 Pro Max Arçelik'te kaç TL'ye satılıyor? iPhone 13 Pro Max'in özellikleri neler? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

iPhone 13 Pro Max, bir telefonun ihtiyacı olan her şeye sahip olması ve kullanıcıları memnun etmesiyle bilinen en iyi Apple cihazı. Özenli kullanıcılar için tasarlanmış bir telefon olarak değerlendirilebilir.

iPhone 13 Pro Max ailesinin en iyi özellikleri, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran özelliklerle piyasaya çıktı. Telefonu karakterize eden özellikleri ve geliştirmeleri şu şekilde sıralayabiliriz.

Akıllı telefon kameraları renkleri canlı bir şekilde yeniden üretmekle kalmaz, aynı zamanda mükemmel grafikleri ve güçlü işlemcileri görsel olarak çekici bir deneyim sağlar. Bu cihaz sayesinde çok rahat bir şekilde profesyonel fotoğraflar çekebilir ve hatta telefonunuzun sinema modu özelliğini kullanarak yüksek kaliteli videolar kaydedebilirsiniz. 

6,7 inçlik panel, yenileme hızlarını 10 Hz'den 120 Hz'ye dinamik olarak ölçeklendirebilir. Bu dinamik ölçeklendirme, yumuşak geçişler ve akıcı görseller oluşturur. Bu da kullanıcıya bambaşka bir görsel deneyim sunuyor. Cihazı korumak için kullanılan seramik kalkan, son derece dayanıklı ve sağlam olduğu için özel olarak anılmayı hak ediyor. Yeni modelin geliştirilmiş toza, suya ve sıçramaya karşı dayanıklılığı, kullanıcılar için en önemli özelliklerden biri. Cihaz bu nedenle kazara hareketlere ve darbelere karşı iyi korunmuştur.

ARÇELİK IPHONE 13 PRO MAX 30 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

1 - iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Mavisi  Arçelik Fiyatı: 49 bin 999 lira

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

Gram altın 5 ay sonra bu kadar olacak! Duyan cüzdanını alıp kuyumcuya ışınlanacak! Şimdi umursamayan sonra dizini döver!
Aile Bakanlığı jet gibi hızlı davrandı! Bu kişilere 2.392 TL para yatacak! T.C Kimlik kartı ile başvuran anında alacak!
Çocuklu ailelere nefes kesen son dakika müjdesi! Kimliği ile başvuran 3.295 TL alacak!