Teknoloji

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max Teknosa'da! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olan Teknosa, web adresi üzerinden iPhone 13 Pro Max'i satışa çıkardı. iPhone 13 Pro Max Teknosa'da kaç TL? İşte 22 Aralık 2022 itibarıyla iPhone 13 Pro Max özellikleri ve fiyat listesi...Teknosa, satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'i satışa çıkardı

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olan Teknosa, web adresi üzerinden yine bir iPhone telefon satışa sundu. Teknosa, satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'i satışa çıkardı. Fiyatı görenler gözlerine inanamadı. Teknosa, müjdeli haberi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurdu. iPhone 13 Pro Max'i Teknosa web adresinden uygun fiyata satın almanız yeterli. Şimdi Teknosa'da indirime giren iPhone 13 Pro Max'in fiyatı ne kadar? iPhone 13 Pro Max Teknosa'da kaç TL? Phone 13 Pro Max'in özellikleri nelerdir? İşte 22 Aralık 2022 itibarıyla iPhone 13 Pro Max özellikleri ve fiyat listesi...

iPhone 13 Pro Max modeline bakıldığında ilk göze çarpan detay küçültülmüş boyut çentiği oluyor. Face ID için gerekli sensörü başarılı bir şekilde küçülten telefon, bildirimler ve diğer simgeler için daha geniş bir alan sunuyor.

Cihaz; Grafit, Altın, Gümüş ve yepyeni Sierra Blue olmak üzere dört renk seçeneğiyle sunuluyor. Ayrıca, Apple tarafından geliştirilen seramik kalkan sayesinde rakiplerinden çok daha güçlü. Ayrıca telefonun IP sertifikası toza ve suya dayanıklıdır. Bir süredir telefonlarda kendi işlemcilerini üreten ve kullanan Apple, bu yıl da A15 Bionic işlemciden güç alan tüm iPhone 13 serisiyle geleneği bozmuyor. 5nm üretim teknolojisi kullanılarak üretilen işlemcide 5 çekirdekli grafik işlem birimi bulunuyor. Rakiplerini geride bırakan şirket, yapay zeka ve makine işleme gibi konulara ağırlık verdi.

Şu anda bol miktarda depolama alanı sunan Apple, bu yıl geleneği bozmuyor. iPhone 13 Pro Max, 256/512 GB ve 1 TB depolama seçenekleriyle birlikte gelir. Ne yazık ki önceki modellerde olduğu gibi bu cihazda da SD kart desteği bulunmuyor. RAM kısmına baktığımızda ise 6 GB depolamanın yaklaştığını görebiliyoruz.

Profesyonel seviyedeki fotoğrafçılara hitap edecek bir telefon, üçlü kamera dizisi kullanıyor: 12 megapiksel geniş açılı kamera, 12 megapiksel telefoto kamera ve son olarak 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera. Selfie kamerasına baktığınızda 12 megapiksel çözünürlüğe sahip bir lens tarafından karşılanacaksınız.

iPhone 13 Pro Max'in Geniş açılı kamerası, iPhone 12 Pro'ya kıyasla düşük ışıkta 2,2 kata kadar daha iyi iyileştirme sunar ve iPhone 12 Pro Max'in benzersiz sensör tabanlı optik görüntü sabitlemesinden yaklaşık 1,5 kat daha iyidir (OIS), Her iki modelde de bulunan lens yerine sensörü dengeleyerek, kullanıcı hareket ederken bile fotoğrafların pürüzsüz ve videoların titremesiz olmasını sağlar.

Yeni ultra geniş açılı kamera, düşük ışık koşullarında bile parlak, keskin görüntüler sağlar. Bu özellikler makro fotoğrafçılığı da geliştirir. Odak uzaklığı 2 cm veya daha fazla olan bir nesneyi büyüterek, adını olduğundan daha büyük gösteren şaşırtıcı derecede net bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Video kaydı için hızlandırılmış çekim ve ağır çekim modları gibi makro işlevler de mevcuttur. iPhone 13 Pro Max ayrıca, toplam 6x optik yakınlaştırma aralığı için kamera sisteminde 3x optik yakınlaştırma sunan yeni bir 77 mm telefoto kameraya sahiptir ve kullanıcıların video çekerken konularına odaklanmalarına olanak tanır.

Serideki diğer modellere göre daha büyük bir batarya ile gelen iPhone 13 Pro Max, oldukça uzun bir batarya ömrüne sahip. Söz konusu batarya, 20W hızlı şarj ve 15W'a kadar kablosuz şarj artışını destekliyor. Ne yazık ki bu yıl USB-C konektörlerine geçiş yapmayan Apple, Lightning konektörlerine güvenmeye devam ediyor. 28 saate kadar video oynatma ile Apple, iPhone 13 Pro Max'in şimdiye kadarki en uzun pil ömrüne sahip iPhone olduğunu iddia ediyor.
 

TEKNOSA IPHONE 13 PRO MAX 22 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

1 - Apple iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Mavisi Akıllı Telefon Fiyatı: 47.999 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 22 Aralık 2022 tarihinde saat 03:12'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.86 Türk Lirası, euro 19.94 Türk Lirası, altının gramı ise 1100 Türk Lirası değerinde.

Xiaomi Redmi 10 ''Aldın aldın'' ile A101'de! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...
Ucuz iPhone bekleyenler dikkat! Apple analisti iPhone SE 4'ün sır perdesini araladı!
Arkadaşları ile ortak Netflix kullananlar dikkat! Artık suç sayılacak!