Genel

Sayra Evleri Kurtköy ’de 300 bin TL ’ye!

Kurtköy ’de inşa edilen Sayra Evleri projesinde konut fiyatları 300 bin liradan başlıyor, 340 bin liraya kadar yükseliyor. Anadolu Gıda Dağ San ve İnş Tah Tic. A.şž tarafından inşa edilen projede 36 konut bulunuyor

Sayra Evleri projesinde güncel konut fiyatları 300 bin liradan başlıyor, 340 bin liraya kadar yükseliyor. Projede konutların tapuları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ev almak isteyenler bankalardan konut kredisi kullanabiliyor.

Kurtköy 'de inşa edilen Sayra Evleri projesinin arsa alanı 5 bin 818 metrekare. 36 konutluk projenin kullanılabilir alanı ise 4 bin 720 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Anadolu Gıda Dağ San ve İnş Tah Tic. A.şž 'nin hayata geçirdiği Sayra Evleri projesinde konutlar 170 metrekare ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

3 blok şeklinde tasarlanan Sayra Evleri projesinde bloklar altı katlı. Sayra Evleri projesinde yaşam önümüzdeki Mayıs ayında başlayacak.

Sayra Evleri projesinin sosyal alanlarında spor sahası, sosyal tesis, çocuk oyun parkı ve yeşil alanları yer alıyor.

İstanbul'un en güzel ormanlarından; rüzgarların taşıdığı oksijenle, Pendik sahillerinden gelen deniz havasının kesiştiği Sayra Evleri, bölgenin en prestijli noktasında yükseliyor. Dünyanın en gözde şehri İstanbul'un en planlı ve hızlı gelişen bölgesi Kurtköy, kapasitesi yılda yirmi milyon yolcuya çıkan Sabiha Gökçen Havalimanı, her yıl yüzbinlerce insanın akın ettiği Formula 1 pisti, Kongre ve Fuar alanı, Alışveriş Merkezleri, Pendik Marina, Ro-Ro limanı ile birlikte Anadolu Yakası'nın cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Otoyol Gişeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik hızlı feribot ve deniz otobüsleri, yapımı devam eden metro ağı ile Kurtköy'ü bu stratejik noktaya getiren en önemli nedenlerin başlıcalarıdır. Ayrıca Sabancı ve Okan Üniversitesi ile Koç Lisesi bölgeye eğitim konusunda büyük bir değer katıyor.

Sayra Evleri bu imkanlara rahatça ulaşmanın yanında üzerinde yükseldiği yapı ile 360 derece manzara keyfi yaşatıyor.

Rahat bir yaşam için kendinizi güvende hissetmeniz gerekiyor. Sosyal ve mimari çalışmaların yanı sıra, kaya zemin üzerine, betonarme radye temel ve betonarme karkas sistemiyle inşa edilmiş Sayra Evleri'nde, deprem güvenliği her zaman ön planda tutulmuş; beton kalitesi C-30 olarak tasarlanıp imal edilmiştir.

İnşaatın her aşamasında beton numuneleri alınıp laboratuvar ortamında yapılan testlerde pozitif sonuçlar alınmıştır. Her detayı hayatınızı kolaylaştıracak, yaşamınıza konfor ve rahatlık katacak şekilde tasarlanan Sayra Evleri'ndeki daireler tam hayal ettiğiniz gibi.

Sayra Evleri, elektrik tesisatında can güvenliğine birinci derecede önem vermektedir. Daire elektriği kaçak akım röleleri ile güvence altına alınmaktadır. Elektrik tesisatı, TSE belgeli malzemelerle projelendirilmektedir. Bina bodrum katına monte edilen ana kumanda panosu şehir elektriğine ve jeneratöre uyumlu tam otomatik sistem olarak yapılmaktadır.Diafon için görüntülü armatürler monte edilmektedir. Ayrıca Sitemizde superonline firması tarafından süper hızlı internet, tv ve telefon için fiber optik altyapısı çekilecektir.

Dairelerde trifaze elektrik kullanılacak, projesi ve kullanılacak malzemeleri TEK ve TSE'ye uygun olacaktır.Binadaki tüm prizler topraklı olacak,kullanılacak sigortalar Siemens otomat olacak ve gömme kutusu içinde kullanılacaktır. Priz ve anahtarlar Viko olacaktır. Dairelerin salonlarına split klima tesisatı alt yapısı çekilmiştir.

 
Bina elektrik panosu projede belirtilen yeterli adedi karşılayacak kapasitede olacaktır. Türk Telekom şartlarına uygun her daireye 2 adet telefon kapasiteli dağıtım kutusu konulacak, daire dahilinde salona ve odalara birer telefon prizi konulacaktır. Binaya kablolu tv ve digital yayın kullanımına uygun ankastre boru tesisatı yapılacaktır. Daire dahilinde Salon (2), üç oda ve mutfakta digital yayın için priz yapılmıştır.

Dairelerin ısıtması doğalgazlı kombi olacak, Doğalgaz tesisatı mutfak içinde yapılacaktır.Her dairenin radyatör adedi projede belirtilen kapasite/adette ve ince tip panel olacaktır .Banyo ve mutfak için sıcak su temini aynı kombi sistemi ile olacaktır.

www.sayraevleri.net

 0533 502 53 53

 0216 646 27 95

info@sayraevleri.com

Projeden görüntüler için tıklayınız
Nagihan Arat/Emlakkulisi.com