29 / 04 / 2024

Sayra Evleri'nde 269 bin TL'ye! Son gün 31 Aralık!

Sayra Evleri'nde 269 bin TL'ye! Son gün 31 Aralık!

36 konuttan meydana gelen Sayra Evleri'nde kalan son 9 konut 269 bin TL'den başlayarak 315 bin TL'ye kadar yükselen fiyatlarla satışa sunuluyor...



Sayra Evleri'nde 31 Aralık'a kadar fiyatlar yüzde 10 indirimli olarak lanse ediliyor. Projede alanları 170 metrekare olan 4+1'ler 269 bin TL'den başlayarak 315 bin TL'ye kadar yükselen fiyatlarla satılıyor.

Peşin fiyatlarla satılan konutlar, Anadolu Gıda Dağ San ve İnş Tah Tic. A.şž tarafından  Pendik Kurtköy'de hayata geçiriliyor.

Sayra Evleri, 5 bin 818 metrekare arsa üzerinde 6 katlı 3 blokta 36 konut, sosyal tesis, çocuk oyun parkı, spor sahası ve yeşil alanlardan meydana geliyor.

Projenin en önemli özelliklerinden biri de blokların birbirlerine olan mesafeleri, her katta iki daire oluşu ve komşu dairelerin birbirlerile uzaklığıyla müstakil bir yaşam sunmasıdır.  Sayra Evleri'ndeki daire sayısının 36 ile sınırlı olması spor sahası, sosyal tesis vb. ortak alanlarda kullanım kolaylığı veriyor.

Bina yönleri, cephe renkleri ve malzemeleri konusunda uzman profesyonellerce özenle planlandı. Keyfinizi maksimum seviyede yaşayabilmeniz için tüm koşullar hesaplanarak ve projelendirilerek inşaa edildi. Yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir yaşam alanı olarak tasarlanan Sayra Evleri, 4 bin 720 metrekare kullanılabilir alana sahip.

İstanbul'un en güzel ormanlarından; rüzgarların taşıdığı oksijenle, Pendik sahillerinden gelen deniz havasının kesiştiği Sayra Evleri, bölgenin en prestijli noktasında yükseliyor.

Sayra İstanbul'un en planlı ve hızlı gelişen bölgesi Kurtköy, kapasitesi yılda yirmi milyon yolcuya çıkan Sabiha Gökçen Havalimanı, her yıl yüzbinlerce insanın akın ettiği Formula 1 pisti, Kongre ve Fuar alanı, Alışveriş Merkezleri, Pendik Marina, Ro-Ro limanı ile birlikte Anadolu Yakası'nın cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Otoyol Gişeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik hızlı feribot ve deniz otobüsleri, yapımı devam eden metro ağı ile Kurtköy'ü bu stratejik noktaya getiren en önemli nedenlerin başlıcalarıdır. Ayrıca Sabancı ve Okan Üniversitesi ile Koç Lisesi bölgeye eğitim konusunda büyük bir değer katmaktadır.

www.sayraevleri.net

 533 502 53 53

0216 646 27 95

[email protected]

 


Geri Dön