Genel

Schindler 7000 asansörleri göz retinasını tanıyor!

Dünyanın en büyük yürüyen merdiven tedarikçisi ve ikinci en büyük asansör üreticisi olarak nitelendirilen Schindler Grup ’un en son yeniliği bina sakinini, retina okuyucusu ile tanıması ve hangi kata gideceğini bilmesi oldu

Dünyanın en büyük yürüyen merdiven tedarikçisi ve ikinci en büyük asansör üreticisi olarak nitelendirilen Schindler Grup 'un en son yeniliği bina sakinini, retina okuyucusu ile tanıması ve hangi kata gideceğini bilmesi oldu.

Retina okuyuculu Schindler 7000 sistemi hakkında bilgi veren Schindler Asansörleri Genel Müdür Yardımcısı Okan SühaYıldırım, “Schindler 7000 serisi sayesinde kullanıcılar, asansöre gitmeden önce önünden geçtikleri güvenlik sistemleri tarafından tanınıyor ve gideceği kat bilindiği için o sıradaki en uygun asansöre yönlendiriliyor. Böylece asansörler arasında ‘hangisi kata geldi ' diye koşturmaya gerek kalmıyor. Ayrıca bu sistem, katlara giriş izni olan kullanıcılar hariç, kimsenin girişine izin vermeyerek, güvenliği de üst düzeye çıkarıyor ” diye konuştu.