02 / 05 / 2024

Scotch&Soda çocuk ürünleri, 2012'de Zorlu Center'da olacak!

Scotch&Soda çocuk ürünleri, 2012'de Zorlu Center'da olacak!

Hollandalı Scotch&Soda markası, Meridian Tekstilin mayısta Nişantaşında açacağı mağaza ile Türkiye pazarına giriyor. Markanın çocuk ürünleri de 2012de Zorlu Centerda yer alacak



Meridian Tekstil, Abercrombie&Fitchten sonra Scotch&Soda markasını da Türkiyeye getirdi. Mayıs ayında Nişantaşında açılacak ilk mağazadan sonra marka, çocuk kategorisinde mağaza açmak için yer arayışına girecek. Meridian Tekstil ortaklarından Kamil Yıldız, 2011 için 3 mağaza açmayı hedeflediklerini 3 yıl içinde de Scotch&Sodayı 15 mağazaya ulaştıracaklarını ifade etti. Yurt dışında David Bechkam başta olmak üzere ünlü sporcularla özdeşleşen markanın 15-35 yaş aralığında her segmentten ürünle sektörde yer aldığını anlatan Yıldız, markanın çocuk kategorisi olan shrunk ve RBelle için de mağaza açacaklarını belirtti. İlk çocuk ürünlerini 2012de faaliyete geçecek Zorlu Centerda açacakları mağazada görücüye çıkaracaklarını anlatan Yıldız, Çocuk segmentinin de tüketicilerle tanışmasından sonra mono brand mağaza açacağız dedi.  Markanın ince detaylarıyla ön planda olduğunu anlatan Yıldız, Her ürünün kendine has detayı var. Parçalar rahatça kombinleniyor. Mağazaya gelenler ihtiyaçlarını markanın geiş ürün yelpazeside bulabiliyor dedi.

2015e 100 mağaza

Abercrombie&Fitch başta olmak üzere Tiger, Lacoste ayakkabı, Hollister gibi  markaları kendilerine ait &Style mağazalarında sattıklarını hatırlatan Yıldız, 20 mağazaya sahip olduklarını ifade ederek, 34 milyon lira ciro elde etmeyi hedefliyoruz. 2015 için 100 mağazaya ulaşarak 120 milyon lira ciro yapacağız. Bu yıl tekstil ürünlerine ek olarak iPad, iPod cihazlarının kılıfları, tasarım odaklı ürünler de mağazalarda yer alacak diye konuştu.

3 marka daha getirecek

&Style mağazalarındaki marka karmasına İtalyan Franklin&Marshallı da eklediklerini anlatan Yıldız, Bu markayı haziran ayında &Style mağazalarında tüketicilerle buluşturacağız. Amerikan kolej tarzını yansıtan bir marka. Adını da 1787 yılında kurulan Kuzey Amerikanın en eski kolejinden alıyor. Bunun yanı sıra çocuk kategorileri de olan 3 yeni markayı daha Türkiyeye getirmek için görüşmelerimiz sürüyor dedi.
Milliyet/Beste ÖNKOL


Geri Dön