29 / 04 / 2024

SDÜ yurt alanı ve yaşam merkezi imar planı raporu askıda!

SDÜ yurt alanı ve yaşam merkezi imar planı raporu askıda!

sparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Doğu Yerleşkesinde ‘‘Yurt Alanı ve Yaşam Merkezi’’ ile ‘‘Yol’’ yapılabilmesine yönelik hazırlanan 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Teklifi yeniden askıda...




Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Doğu Yerleşkesinde ‘‘Yurt Alanı ve Yaşam Merkezi’’ ile ‘‘Yol’’ yapılabilmesine yönelik hazırlanan 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Teklifi, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü’nce 644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında incelenmek ve onaylanmak üzere bakanlığa iletilmiş, teklif plan ‘‘Sosyal Tesis Alanı ’’ olarak düzenlenmiş olup bakanlık tarafından onaylanmıştı.


Onaylı imar planı değişikliği 18 Mart 2015 - 17 Nisan 2015 tarihleri arasında Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından askıya çıkarılmıştı. Askı süresinde yapılan itirazlar bakanlığa iletildi.


Bakanlık itirazlar doğrultusunda, plan açıklama raporunun yeniden düzenlenmesinin uygun olacağına karar vererek, raporu yeniden onayladı. Onaylı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporu dün askıya tekrar çıkarıldı. İmar planı açıklama raporu otuz gün süreyle askıda kalacak.




İmar planı değişikliği gerekçe raporu için tıklayınız




Geri Dön