Proje Güncel

Sea Pearl Ataköy Konutları fiyatları!

Sea Pearl Ataköy Konutları fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Toplam 631 adet daireden oluşan projede yüzde 5 peşinatla ve banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Denize sıfır konumda olan Sea Pearl Ataköy Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 2,7 milyar dolar yatırım bedeline sahip.


Sea Pearl Ataköy Konutları fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor ve daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje Kuzu Grup imzası ile hayata geçiriliyor. 


Satış süreci devam eden Sea Pearl Ataköy'de teslimlerin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Proje yer alan konutların büyüklükleri 88 metrekare'den başlıyor, 398 metrekareye kadar ulaşıyor.


Alışveriş alanları, spor alanları ve yürüyüş yolları gibi ortak yaşam alanlarının bulunduğu Sea Pearl projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy - Ataköy lokasyonunda inşa ediliyor.


Banka kredisine uygun olan Ataköy Sea Pearl ödemeleri; yüzde 5 peşinatta kalan bedel için 48 ay vade, yüzde 10 peşinatta ise 36 ay vade farksız taksit şeklinde yapılıyor. 


Sea Pearl Ataköy Konutları fiyatları metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlangıç gösteriyor. Proje 53 bin 900 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Sea Pearl Ataköy satış ofisi 

Telefon: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com