29 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy ödeme koşulları!

Sea Pearl Ataköy ödeme koşulları!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

Deniz manzarasına hakim konumu ve ulaşım yollarının merkezinde yer alma özelliği ile avantajlar sağlayan Sea Pearl projesinde ilk teslimler bu yıl Temmuz ayında yapılacak...



İstanbul Ataköy'de  Kuzu Grup  tarafından hayata geçirilen  Sea Pearl  Ataköy projesinde ilk etap bu yıl Temmuz'da, ikinci etap 2018'de teslim ediliyor.


Sea Pearl Ataköy projesinde 1.401 daire, 202 oda ve 62 rezidanstan oluşan Jumeirah ultra lüks otel de yer alıyor. Proje 127 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Ataköy Sea Pearl metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. 1.200 metre sahil şeridi olan Sea Pearl Ataköy projesinde daireler kesintisiz deniz manzarasına sahip. 


Sea Pearl Ataköy ödeme koşulları!

Sea Pearl Ataköy ödeme kampanyası kapsamında vade farkı olmadan 60 ay, yüzde 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor. 


Sea Pearl Ataköy projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, otopark gibi olanaklar da olacak. 


1+1'den, 4,5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Sea Pearl Ataköy projesinde dairelerin alanları 89 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor. 



Adres: Zeytinlik Mah. Rauf Orbay Cad. Sahil Yolu No:1 Bakırköy/İstanbul


Tel: 444 98 00

Web: http://www.seapearlatakoy.com/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön