28 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı!

Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

Sea Pearl Ataköy projesi, denize tam sıfır noktada İstanbul Bakırköy'e bağlı Ataköy'de yer alıyor. 1.401 daire ve otelden oluşan Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı.



Zengin aktivite ve konforun bir arada sunulduğu  Sea Pearl  Ataköy projesi  Kuzu Grup  tarafından hayata geçirildi. Proje 1+1'den 4,5+1'e kadar daire seçenekleri ile 127 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


20 katlı 4 blokta ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta kesintisiz Marmara Denizi manzarası bulunuyor.  Sea Pearl Ataköy'de her blokun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, dinlenme alanları, deniz kenarında yürüyüş imkânı, tenis kortu, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası ve barok tarzı peyzaj alanı da bulunuyor.


Sea Pearl Ataköy de geri sayım başladı!


1.401 daire ve lüks otelden meydana gelen Sea Pearl Ataköy'de fiyatlar metrekare bazında 8 bin dolardan başlıyor. Otel ve rezidans birimi Jumeirah tarafından işletilecek. 


İlk etep teslimlerinin yakın dönemde yapılacağı Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı. Daire alanlarının 88 ile 398 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projenin 1.200 metre sahil şeridi bulunuyor. 


Birçok sosyal alana yer verilen projede çocuk oyun alanı, spor alanları, yüzme havuzu, sauna, otopark yer alıyor. 




Adres: Zeytinlik Mah. Rauf Orbay Cad. Sahil Yolu No:1 Bakırköy/İstanbul



Tel: 444 98 00

Web: http://www.seapearlatakoy.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön