28 / 04 / 2024

Sea Pearl'de KDV avantajıyla hemen teslim daireler!

Sea Pearl'de KDV avantajıyla hemen teslim daireler!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

Dairelerin hemen teslim edildiği Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim 2018 tarihine kadar indirimli KDV avantajı sunuluyor..



Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de hayata geçirilen  Sea Pearl  Ataköy, "Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunuyor. 20 katlı 4 blok halinde hayata geçirilen Sea Pearl'de 193,21 metrekare ile 398,91 metrekare arasında değişen daire seçenekleri için satışlar devam ediyor.

1+1 dairelerin tükendiği Sea Pearl'de 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Bu tarihe kadar 8 KDV'den yararlanılarak ev sahibi olunabiliyor.

Dairelerin hemen teslim edildiği Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta yer alan Sea Pearl Ataköy, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometrelik uzaklıkta konumlandırılıyor.

Sea Pearl de KDV avantajıyla hemen teslim daireler!

Sea Pearl Ataköy projesinin ortak alanları arasında fitness salonları, seyir adası, yaya yolları, dinlenme alanları ve tenis kortu bulunuyor. 1.200 metre sahil bandına sahip projede aynı zamanda biyolojik gölet ve Barok tarzı peyzaj alanına yer veriliyor. İskele ve deniz ulaşımının olduğu Sea Pearl Ataköy'de resepsiyon ve vale hizmeti de sağlanıyor.

Doğal çimli teraslara ve 33 bin metrekare payzaj alanına sahip Sea Pearl'de otel ve rezidansa da yer veriliyor. Sea Pearl Ataköy'de de bu alanları Jumeriah markası işletiyor.


Sea Pearl Ataköy iletişim
Adres: Zeytinlik Mah. Rauf Orbay Cad. Sahil Yolu No:1 Bakırköy/İstanbul

Tel: 444 98 00
Web: http://www.seapearlatakoy.com/

 


projeye sor



Geri Dön