27 / 04 / 2024

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.



Denizin kıyısında, sonsuz mavi ve yeşile uzanan yaşam alanları ile şehrin içinde, hayatın zirvesinde bir yaşam sunan SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı ve ikinci etabına ise hız verildi. 

 

Proje hakkında açıklamalar yapan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, “SeaPearl Ataköy için lüksü yeniden yorumladığımızı söylemiş, gerek kurumumuz gerekse sektörümüz adına sıra dışı bir projeye imza attığımızı belirtmiştik. Burada yaşayacaklar dalga sesleri ve deniz kokusuyla güne başlayacaklar” diye konuştu. 

 

Özen Kuzu,  770 konutluk ikinci etaba ve proje içinde yer alan 5 yıldızlı otel inşaatına verdiklerini de sözlerine ekledi. 

 

2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle yükselen SeaPearl Ataköy’de toplam 1401 konuttan meydana geliyor.  20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişen 1+1’den 4,5+’1’e kadar farlılık gösteren konut tipleri yer alıyor. 

 

SeaPearl Ataköy ün ikinci etabına hız verildi!

 

1.2 km sahil bandı
Barok tarzı büyüleyici peyzaj alanı, Osmanlı ve Fransız saray bahçelerinden esinlenerek tasarlanıyor. Araç girişi olmayan 33 bin metrekarelik bu alan, sahil kenarında yürüyüş imkânı sağlayan 1.2 km uzunluğundaki sahil bandıyla bütünleşiyor. 

 

SeaPearl Ataköy projesinde, çocuk oyun alanları, tenis kortu ve basketbol sahası ile eğlence ve spor, projede bir araya geliyor. SeaPearl Ataköy’de açık ve kapalı yüzme havuzları, yoga ve pilates alanları ile en gelişmiş olanaklara sahip spor salonları bulunuyor. Projenin hemen önünde yer alan sahil yolunda, bisiklet, yürüyüş ve koşu; denizde ise, kano, sörf,  yelken gibi aktiviteler gerçekleştirilebiliyor. 

 

SeaPearl içindeki Jumeirah markalı otel 2019’da hizmet verecek
SeaPearl Ataköy’de aldığı ödüller ve hizmet kalitesiyle tüm dünyada tanınan Jumeirah’ın, işletmesini üstlendiği 5 yıldızlı lüks bir otel yer alıyor.  Otel, içinden sular geçen benzersiz lobi alanı ve mimari tasarımıyla İstanbul’un yeni ikonlarından biri olacak. 

 

www.seapearlatakoy.com


Geri Dön