Otomobil

Seat Arona’ya bu ay tam 55 bin TL zam geldi! Yeni fiyatını görünler çok şaşırdı!

Seat, her ay olduğu gibi bu ay da yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı. Seat’ın İbiza ve Leon’dan sonra en çok tercih edilen araçlarından Arona’ya tam 55 bin TL zam geldi. Seat’ın açıkladığı fiyatlara bakıldığı zaman geçen ay Arona modeline zam yapılmazken, bu ay tam 55 bin TL zam geldiği görüldü

Türkiye’de en çok satılan araç markalarından biri olan Seat, haziran ayı kapsamında yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu. Seat’ın açıkladığı fiyatlara bakıldığı zaman geçen ay Arona modeline zam yapılmazken, bu ay tam 55 bin TL zam geldiği görüldü. Hal böyle olunca, Seat Arona’nın yeni fiyatı bu araca sahip olmak isteyen kişiler tarafından merak konusu oldu. İşte 9 Haziran 2023 Seat Arona fiyat listesi...

YENİLENEN GÖRÜNÜM

Tekrar dizayn edilmiş ön ızgara, spoiler ve Full LED ön farlarla beraber SEAT Arona daha kaslı ve daha güçlü bir görünüme sahip.

KÖR NOKTA TESPİT SİSTEMİ

Seat Arona, Kör Nokta Tespit Sistemi ile daha etkili ve güvenli bir şekilde şerit değiştir. Kör Nokta Tespit Sistemi, 70 m menzile kadar kör noktada yer alan herhangi bir bariyeri tespit etmene yardımcı olur.

Peki, Seat Arona’nın diğer özellikleri ve teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

SEYAHAT ASİSTANI

Bir düğmeye basarak aktive olan Yarı Otonom Seyahat Asistanı, aracın kullanımını kolay hale getirir. Bunun yanı sıra, ellerinin direksiyon simidi üzerinde yer almadığın tespit ederse seni uyarır.

TEK SINIRI HAYAL GÜCÜ

Tekrar dizayn edilmiş ön tampon, kaslı ön ızgara, tekrar konumlandırılan LED ön sis farları ve Full LED mercekli farlar birleşerek çarpıcı bir ön görünüm meydana getiriyor.

SEAT ARONA TEKNİK ÖZELLİKLER

1.0 EcoTSI 95 HP

1.0 EcoTSI 110 HP DSG

SEAT ARONA FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: https://www.seat.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Haziran 2023 tarihinde saat 03.40'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.52 Türk Lirası, Euro 25.41 Türk Lirası, altının gramı ise 1487 Türk Lirası değerindedir.

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Honda City ile bambaşka bir deneyime hazır olun! Honda City’in haziran fiyatı belli oldu!

Ford Focus’un merakla beklenen fiyat listesi belli oldu! Ford Focus’a tam 97 bin TL zam geldi!