04 / 05 / 2024

Seat Ibiza fiyat listesi Nisan 2024! Sıfır otomobil alacaklar şimdi bakın! 

Seat Ibiza fiyat listesi Nisan 2024! Sıfır otomobil alacaklar şimdi bakın! 

Seat Ibiza, daha keskin hatları ve tüm şehri sonsuza dek aydınlatabilecek Full LED mercekli farlarıyla göz dolduruyor. Peki Seat Ibiza fiyatları ne kadar? İşte Seat Ibiza fiyat listesi...



Seat Ibiza, baştan tasarlanmış, kalitesi artırılmış yumuşak ön göğsü, LED aydınlatmaya sahip havalandırma ızgaralarıyla dikkatleri çekiyor. Araç, daha keskin hatları ve tüm şehri sonsuza dek aydınlatabilecek Full LED mercekli farlarıyla da sürücülerin dikkatlerini çekiyor. 

Yeni 9,2 inç multimedya sistemi ile eğlence ve 10,25 inç dijital gösterge paneline sahip Seat Ibiza, kör nokta tespit sistemi, Yarı Otonom Seyahat Asistanı gibi güvenlik teknolojileriyle ön plana çıkıyor. 

Seat Ibiza fiyat listesi Nisan 2024! Sıfır otomobil alacaklar şimdi bakın! 

Seat Ibiza, Style ve FR olmak üzere iki farklı versiyonla alıcılara sunuluyor. FR, sportif görünümüyle dikkatleri topluyor. 

Araç, beyaz, Pure kırmızı, Desire kırmızı, Safir mavi, Asfalt mavi, Magnetic gri, Midnight siyah, Urban gümüş gri ve Nevada beyaz olacak şekilde 9 farklı renk seçeneğine sahip. Ayrıca Ibıza 6 hoparlör, subwoofer ve 300W amfiden oluşan BeatsAudio™ Ses Sistemi ile eşsiz bir deneyim sunuyor. 

Ön-arka park sensörleri ve Geri Görüş Kamerası ile sürücülere manevra yapma kolaylığı sunan Seat Ibiza, Full Link ile akıllı telefonları ekrana yansıtma ve kablosuz şarj gibi özelliklere de sahip. 

Seat Ibiza, öndeki araçları tespit eder ve farlarını otomatik şekilde ayarlar; sürücünün tepkileri yavaşladığında görsel ve sesli uyarıda bulunur; Adaptif Hız Sabitleyici (ACC) ile hız otomatik şekilde ayarlar; Şerit Takip Asistanı istediğin şeritte kalınmasını sağlar ve şeritten çıkıldığında uyarı verir. Araç, 6 hava yastığı ile her zaman güvenebileceğin bir sürüş imkanı sunuyor.

Seat Ibiza fiyat listesi Nisan 2024! Sıfır otomobil alacaklar şimdi bakın! 

SEAT IBIZA NİSAN 2024 FİYAT LİSTESİ

1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style

Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı: 1.210.000 Türk Lirası 

1.0 EcoTSI 115 HP DSG Style

Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı: 1.235.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.seat.com.tr/

SGK borcu olanlar dikkat! SGK'dan uyarı geldi! Bu tarihe kadar ödemeyen yandı!

Emeklilere muafiyet şoku! Tek eviniz olsa da vergi ödeniyor! 

Konut sektörü için dönüm noktası olacak! Türk müteahhitlik sektörünün gözü bu projede!

 


Geri Dön