Otomobil

Seat Leon’a bu ay 40 bin TL zam geldi! İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi…

2021 yılının satın alınabilecek en iyi otomobili ödülüne sahip Seat Leon’un fiyatı kasım ayında 40 bin lira arttı. Peki Seat Leon’un özellikleri neler? Seat Leon kasım ayında kaça satılıyor? İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi…Üç bölgeli otomatik klimasıyla otomobildeki herkes için ideal bir ortam sağlayan Leon, araç bilgilerinden sürüş yardımına kadar ve hatta müziğe kadar ihtiyaç duyabileceğiniz bilgileri özelleştirilebilir tek bir ekranda sunuyor

Seat Leon hem cesur hem de spor dizaynı ve uçtan uca uzanan 'Infinite LED' arka farları ile şık bir duruş sergiliyor. Üç bölgeli otomatik klimasıyla otomobildeki herkes için ideal bir ortam sağlayan Leon, araç bilgilerinden sürüş yardımına kadar ve hatta müziğe kadar ihtiyaç duyabileceğiniz bilgileri özelleştirilebilir tek bir ekranda sunuyor. Çok renkli akıllı Led ambiyansı ile Leon eğlenceli ve keyifli olduğu kadar fonksiyonel bir iç ortam sağlıyor.

Leon, güvenli bir sürüş için sizi şeritte tutarken, hızınızı trafiğe göre ayarlayan yarı otonom sürüş asistanına sahip. Şehirde park etmenin en zor olduğu yerlerde bile geri görüş kamerası ve otomatik park asistanı sayesinde kolaylıkla park etmeyi sağlar.

Leon ile güvenli bir şekilde şerit değiştirmek için tasarlanan Kör Nokta Tespit Sistemi ile 70 metre menzile kadar kör noktadaki herhangi bir engeli tespit etmenize yardımcı oluyor.

Yorucu olabilecek uzun seyahatlerde Leon sizi düşünmekten geri kalmıyor. Konsantrasyon kaybını ve hatalı sürüşü tespit eden Leon, zaman mola vereceğinizi size söyler.

Leon, 16" ve 18" arasında değişen alüminyum alaşımlı jantlarla her sürüşte keyif almanızı sağlar.

Seat’ın ışığıyla göz dolduran otomobili Leon, 9 renkle satışa sunuluyor.

Peki Seat Leon kaça satılıyor? Seat Leon’un hangi versiyonu kaç lira? İşte Seat Leon Kasım ayı fiyat listesi…

 

 

SEAT LEON 14 KASIM 2022 FİYAT LİSTESİ

LEON 1.0 eTSI 110 HP DSG Style, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı: 730.000 Türk Lirası

LEON 1.5 eTSI ACT 150 HP DSG FR, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı: 830.000 Türk Lirası

AYRINTILAR İÇİN: http://www.seat.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Ekim 2022 tarihinde saat 01.20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,54 Türk Lirası, euro 19,15 Türk Lirası, altının gramı ise 1055 Türk Lirası değerindedir.

Seat Ibiza’ya Kasım ayında 30 bin lira zam geldi! İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi…

SGK personel alacak! İşte başvuru şartları ve başvuru tarihleri…

Kasım’da Ekim fiyatına alın! İşte Seat Arona 12 Kasım 2022 fiyat listesi...