02 / 05 / 2024

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca SUV modelleri ile birçok vatandaşın dikkatini çekmekte. Marka tarafından yayımlanan güncel Seat fiyat listesine bakıldığında, Arona SUV otomobil modelinin birçok farklı modele kıyas ile uygun olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...



Seat otomobil üreticisi, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca modelleri ile dikkat çekebiliyor. Öte andan Seat otomobil üreticisinin güncel fiyat listesi incelendiğinde, Arona SUV modelinin birçok farklı otomobil modelinden uygun olduğu da gözlemlendi.

SEAT OTOMOBİL PAZARINI ADETA YIKTI GEÇTİ

Seat otomobil üreticisi, Arona SUV modeliyle Türkiye'deki yer alan otomobil pazarında kişilerin çok fazla dikkatini çekiyor.. Öte yandan Seat Arona 1.0 EcoTSI 95 HP Style SUV modelinin güncel fiyatı 925.000 Türk Lirası olarak belirtildi. Bu noktada Seat otomobil pazarını adeta yıktı geçti bile diyebiliriz. 

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

SEAT ARONA SUV FİYAT LİSTESİ

yenisafak.com'da yer alan habere göre; Seat otomobil üreticisi uygun fiyatlı Arona modeli ile birçok SUV tutkunun ilgisini çekebiliyor. Bu neden ile güncel fiyat listesi de merak edilebiliyor. 

İşte Arona SUV modelinin 4 Ocak 2024 tarihli fiyat listesi şu şekilde;

Versiyonu: 1.0 EcoTSI 95 HP Style. Model Yılı: 2023. Fiyatı: 925.000 Türk Lirası

Versiyonu: 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style. Model Yılı: 2023. Fiyatı: 1.085.000 Türk Lirası

Versiyonu: 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Xperience. Model Yılı: 2023. Fiyatı: 1.142.000 Türk Lirası

Versiyonu: 1.0 EcoTSI 110 HP DSG FR. Model Yılı: 2023. Fiyatı: 1.157.000 Türk Lirası

SEAT HAKKINDA

SEAT, S.A. (Sociedad Española de Automóviles de Turismo), İspanyada merkezi bulunan bir otomotiv firmasıdır. Marka, 9 Mayıs 1950 tarihinde bir devlet kurumu olan Instituto Nacional de Industria (INI) tarafından kurulmuş olup günümüzde Volkswagen AG'nin yan kuruluşudur. Şirketin merkezi Martorell'de yer almaktadır.

SEAT MARKA NEREDE ÜRETİLİYOR?

Üç üretim merkezinde; Barcelona, El Prat de Llobregat ve Martorell'de, Ibiza, Arona ve Leon modellerinin üretimini SEAT, Ateca'yı Çek Cumhuriyeti'nde, Tarraco'yu Almanya'da, Alhambra'yı Portekiz'de ve SEAT'ın ilk yüzde 100 elektrikli aracı olan Mii electric'i ise Slovakya'da üretimini yapıyor. 

Seat’tan indirim fırtınası! Arona’ya tamı tamına 102 bin TL indirim geldi!

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!


Geri Dön