Kim Kimdir?

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürü Seba Gacemer kimdir? Kaç yaşında? Seba Gacemer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Seba Gacemer'in eğitim hayatı nasıldı? Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünden mezun oldu


Eğitim Hayatı

Seba Gacemer, 1970 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünden mezun oldu.  Apple Computer Türkiye adına temsilcilik yapmış olan Bilkom A.Ş.’nin “Apple Business School” Satış Uzmanlığı programını bitrerek bilişim alanında Satış Uzmanı olarak çalışma hayatına giriş yaptı.


İş Hayatı

 Bilgisayar destekli Mimari çizim programının Türkiye’deki reklam ve satışlarında yer alarak, ArchiCAD programının Türkiye geneline hedef kitlesine tanınmasını, kullanıcı sayısını çoğaltarak hızla yayılmasında etkin görev almıştır. 

Bilişim sektöründe elde ettiği pazarlama tecrübesini geliştirmek hedefiyle, inşaat sektörünü tercih etti. Sinpaş Grubu’nda pek çok konut tasarısında konsept aşamasından, pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetler faaliyetlerine kadar uzun eneler yönetti. O zamanda Dünya Gazetesi aracılığı ile inşaat sektörünün en başarılı iş kadını ünvanını aldı. 

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

2007 senesine Türkiye’nin gayrimenkul sektöründeki ilk konut odaklı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olan Sinpaş GYO’da, halka arz aşamalarında yer aldı ve Pazarlama ve Satıştan mesul Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2011 senesinde Sinpaş'ta kurulan Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım AŞ’nin Genel Müdürlüğünü yaptı. Gacemer, 2014 yılından itibaren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Görevleri

 GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Üyesi olup, GYO Komitesi başkanıdır. Capital Ceo Club üyesidir. Capital ve Ekonmist dergisinin yayınladığı son 4 senede hem kendi sektörüne yön veren hem de Arge, İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Lideri Ceo’lar içinde, Türkiye’nin ilk 50 Ceo’su içinde yer almaktadır. En son Platin dergisinde yer alan Türkiye’nin yönettikleri ciro ve istihdam rakamlarına göre tercih edilen “İlham Veren Kadınları” içinde yer almıştır.İnşaat ve Gayrimenkul sektöründeki birçok zirve, konferans ve panelde konuşmacı olarak sektörü ve kurumunun mümmessilliğini yapmıştır. Gacemer, evli ve 2 çocuk annesidir.