29 / 04 / 2024

Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Doğan tarafından kuruldu.



Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Doğan tarafından kuruldu.

Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:

1) İnşaat malzemeleri demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik,mermer, sıcak ve soğuk tesisat malzemeleri, tüm elektrik tesisat malzemelerinin, marley, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak armatür ve aksesuarlarının, hazır kapı, plastik ve aluminyum pencere ve kapıların alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, cami inşaatı, su kuyuları, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğal gaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 3) Her türlü gıda maddelerinin, sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin dondurulmuş gıdaların, dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti, kümes hayvanları etlerinin toptan ve perakende alım ve satımını ithalat ve ihracatını yapmak. 4) Eğitim, öğretim, kültürel ve teknik konularda özel gündüzlü ve yataklı ana okulu, ilk ve orta okullar, yurtlar, kurslar açmak, işletmek, yabancı dil kursları düzenlemek. 5) Hazır giyim, konfeksiyon ürünleri, deri ve suni deriden üretilmiş giyim ürünlerinin, ayakkabı, kemer, konfeksiyon aksesuarlarının, ticari değere sahip her türlü ticari malın toptan ve perakende alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 6) Eğitim ve öğretim, ticaret ağlarının kurulması, pazarlama ve pazarlama tekniklerinin genişletilmesi, ticari firmaların yönetim ve işletilmesi konularında danışmanlık hizmetleri vermek. 7) Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alıp satabilir, bu gayrimenkuller için ipotek alabilir ve ipotek verebilir. Yerli ve yabancı şirketlerle ortaklıklar kurabilir, yurt içinde ve yurt dışında şube ve temsilcilikler açabilir.


Geri Dön