Kim Kimdir?

Şecaettin Arda Altınok ABD’de hangi şirkette çalıştı? Türkiye’de ve ABD’de hangi görevlerde bulundu?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar... Arda Altınok, 2000 senesinde bu okuldan lisans derecesi ile mezun oldu

1995 - 2000 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi’nde İktisat alanında eğitim alan Ş. Arda Altınok, 2000 senesinde bu okuldan lisans derecesi ile mezun oldu. 2002 - 2014 yılları arasında Deloitte Türkiye ve Amerika’da çeşitli kademelerde çalıştı ve yönetici görevlerinde yer aldı.

2002 - 2006 yılları arasında Deloitte Türkiye’de görev alan Şecaettin Arda Altınok, denetim ekiplerini yönetti. Kariyer basamaklarını bir bir çıkan Şecaettin Arda Altınok, bunun yanı sıra, sorumlu oldukları şirketlerin finansal tablolarını da denetledi.

Peki, Şecaettin Arda Altınok daha sonra hangi alanlarda görev aldı?  ABD’de hangi pozisyonda çalışmalarına devam etti? Hangi programa aday gösterildi? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte başarılı Türk insanı Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen diğer tüm detaylar...

 

KÜRESEL KALKINMA PROGRAMI’NA ADAY GÖSTERİLDİ

2006 - 2008 yılları arasında Deloitte & Touche LLP, New York/ABD’de Deloitte Private bünyesindeki Küresel Kalkınma Programı’na aday gösterilen başarılı Türk iş insanı Şecaettin Arda Altınok, 18 ay boyunca Deloitte’un New York ofisinde görev aldı.

KARİYERİNE TÜRKİYE’DE DEVAM ETTİ

Şecaettin Arda Altınok, daha sonra ise Deloitte Türkiye’de kariyerine devam etti. Burada denetim bölümünde yönetici pozisyonunda görev aldı.

FİNANS VE İDARİ İŞLER DİREKTÖRÜ OLDU

Kariyerine 2014 - 2020 yılları arasında Doğuş Hospitality Grup’ta çalışmaya başlayarak devam eden Şecaettin Arda Altınok, bu şirkette Oteller Grubu Finans ve İdari İşler Direktörü pozisyonunda görev aldı. 

2020 YILINDA ARZUM’DA ÇALIŞMAYA BAŞLADI?

2020 senesinde ise tüm finansal süreçlerin yönetimine önderlik etmek üzere Arzum’da görev almaya başlayan Ş. Arda Altınok, 2023 yılı Ocak ayı itibari ile Arzum’da İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

Halen Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok, görevlerine başarı ile devam ediyor.

Yasemin Rezan Kolbaşı hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı?

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Av. Tolunay Toybukoğlu ne zaman doğru? Nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı?