29 / 04 / 2024

Seçim neticesinde milletimiz kazanmış, Türkiye kazanmıştır! 

Seçim neticesinde milletimiz kazanmış, Türkiye kazanmıştır! 

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep’in 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Celep, "Güçlenen Türkiye’ye de biz de yerimizi almayı hedefliyoruz" dedi...



Öncelikle 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçim Sonuçları ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Aziz milletimiz yüzde 87,5 gibi rekor katılımla sandığa giderek tercihini yapmış ve iradesini istikrardan yana kullanmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk lideri seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Meclis çoğunluğunu elde eden “Cumhur İttifakı” ile Türkiye yeni bir döneme girmiştir. Bu seçim neticesinde milletimiz kazanmış, Türkiye kazanmıştır.  

Bugünden sonra Türkiye’nin önünü daha aydınlık görüyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda Kanal İstanbul, yerli otomobil, savunma sanayi, yeni hava alanı, üçlü tüp geçit, nükleer santraller ve teknoparklar gibi makro projeleri hızla hayata geçirilecektir. Bu cümleden olarak, ülkemizin, istikrarlı büyümesini sürdürüp, yakın gelecekte dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireceğine olan inancımız tamdır.

İhlas Yapı olarak önümüzdeki dönemde başladığımız projeleri tamamlarken, sektördeki yeni yatırım fırsatlarını da yakından takip edip, güçlenen Türkiye’ye de biz de yerimizi almayı hedefliyoruz.


Geri Dön