Kent Haberleri

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim sonrası doların 25 TL olacağını söyledi. Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın! Yapılan açıklamada sonuçtan bağımsız olarak 2023 yılının ikinci yarısında makro düzenleme gerekliliğinin kaçınılmaz olacağı belirtildi

JPMorgan analistleri seçim sonrası doların 25 TL olacağına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yapılan açıklamada sonuçtan bağımsız olarak 2023 yılının ikinci yarısında makro düzenleme gerekliliğinin kaçınılmaz olacağı belirtildi.  Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

SEÇİM SONRASI DOLAR 25 TL OLACAK!

JPMorgan analistleri Anelka’nın Christovova ve “Türkiye: 14 Mayıs’taki seçimlerin piyasa etkileri”  adlı raporunda doların 25 TL olacağını söyledi. 

Analistler, seçim sonrası senaryolarında ortodoks politikalara dönülse dahi yüksek volatilite nedeniyle TL’de değer kaybının olması bekleniyor. Şirketlerin Döviz talebi ve Merkez Bankası’nın rezervlerini artırma hedefi gibi etkilerle dolar/TL kurunda 24-25 seviyelerinin görülebileceği belirtildi.


MERKEZ BANKASI POLİTİKA FAİZİNDE YÜKSELİŞ BEKLENİYOR!

Banka taradından yapılan açıklamada, Merkez Bankası’nın ortodoks politikalara dönülmesi durumunda 2023 yılının üçüncü çeyreğinde politika faizini yüzde 8.5’ten yüzde 30’a yükseltmesi bekleniyor. Analistler, faizin yüzde 40’a yükselme ihtimalinin de olduğunu belirtti. Üçüncü çeyrekte yeterli faiz artışı olmazsa makro dengesizliklerin artması ve daha fazla faiz artışının yapılması bekleniyor. 

15 Nisan Cumartesi dolar/TL ne kadar oldu? Dolar/TL bugün kaç lira? Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Son dakika dolar kuru...

DOLARDA SON DURUM NE?

Dolar/TL kurunda son durum milyonlarca kişinin odağında. Yatırımcılar ve vatandaşlar dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''Bugün dolar ne kadar? Dollar/TL kaç lira? Dolar ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar kuru bugün yurt dışı piyasalarda 20,050 TL alış, 20,100 TL satış fiyatından işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 22,00 liradan alınıp, 22,102 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0996 dolardan işlem görüyor.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan bin pişman olacak

Merkez Bankası resmen duyurdu! Doların ne kadar olacağı 30 gün önceden belli oldu! Doları olanlar bu rakama hazır olsun!