29 / 04 / 2024

Seçim sonrası konut canlanır

Seçim sonrası konut canlanır

Re/max Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, 180 ofisleri aracılığıyla yer aldıkları sektörde, seçimden sonra canlanma beklediklerini belirterek, “Taleplerin seçim sonrasına ertelendiğini gözlüyoruz” dedi...



Gayrimenkul sektörü umudunu seçim sonrasına bağladı. Türkiye'de 180 ofisle faaliyet gösteren Re/Max'ın Bölge Direktörü Murat Goldştayn, seçim sonrası piyasanın canlanacağı sinyallerini aldıklarını söyledi.

ZİYARETÇİ SAYISI ARTTI

Re/max'ın 20 başarılı ofis sahibinin portrelerinin yer aldığı “Gayrimenkulün Liderleri” kitabının tanıtımını yapan Murat Goldştayn, ofislerine gelen telefon ve ziyaretçi sayısında artış olduğunu ancak taleplerin seçim sonrasına ertelendiğini ifade etti. İstanbul ve Türkiye'nin değişik bölgelerinde çalışan emlak danışmanları da emlak sektörünün canlandığı bahar ayıyla seçimin denk düştüğünü vurgulayarak seçim sonrası hızlı bir satış trafiğine hazırlandıklarını söylediler.

IMF ANLAŞMASI DA RAHATLATACAK

 Re/Max Yıldız Broker sahibi Çağatay Demirayak, IMF ile yapılacak anlaşmanın da piyasayı rahatlatacağını söyledi. Demirayak, “Baharın gelişiyle gayrimenkul sektörü yükselişe geçecek” dedi. Kozyatağı Remax Vega'nın sahibi Fazıla Cezzar da müşterilerin seçim sonrasına kilitlendiğini aktardı.

Bugün


Geri Dön