Altın & Dolar

Seçimden sonra dolar ne olur? Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Dolar/TL kuru 20,47 seviyesini görerek Türk Lirası karşısında en yüksek değere ulaştı. Sçeimden sonrası için doların ne olacağı merak konusu.  Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim m? Uzman isimden üst üste uyarı geldi! 20,47 TL'ye ulaşan dolar kuru tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı

Türk Lirası dolar karşısında yüzde 1'in üzerinde değer kaybetti. 20,47 TL'ye ulaşan dolar kuru tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı. Peki seçimden sonra dolar ne olu?  Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim m? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

KAPALIÇARŞI'DA DOLAR 23-24 TL OLDU!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru Kapalıçarşı'da 23-24 TL seviyelerine kadar yaklaşırken bankalarda folar kuru 22 TL üzerinde işlem görmye başladı. Son zamanlarda gündemden düşmeye doların serbest piyasa ve banakardaki alış satış arasındaki makas farkı azalmaya başladı.

 

DOLAR SEÇİMDEN SONRA NE OLUR?

Herkesin merak ettiği soru doların seçimden sonra ne olacağı. Milyonlarca kişi ''seçimden sonra dolar ne olu? Seçimden sonra dolar artar mı? Seçimden sonra dolar yükselecek mi?'' soruları merak ediliyor.

Dolar kuru için bu sorulara yanıt dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, seçimden sonra doların hiç şüphesiz artışa geçeceğini belirtti. 

Geçer, elinde dolar olan yatırımcılara seslenerek, dolarlarına sahip çıkmalarını söyledi.

 

Selçuk Geçer, ABD'de aniden gelişecek ç.ok yüksek bir enflasyonun görülmesi halinde yüzde 8,5-9 aralığında düşük dee bir ihtimal olsa yeniden yukarı doğru bir dolar endekisinin olacağının vurgusunu yaptı.

Dolar endeksi bugün 104,030 bandında hareket ediyor.

Geçer, doların 35 TL seviyesine kadar yükseleceğinin altını çizdi.

26 Mayıs Dolar/TL kuru ne kadar? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar/TL kaç lira oldu? 26 Mayıs Cuma dolar/TL kuru...

26 MAYIS CUMA DOLAR/TL KURU NE KADAR?

26 Mayıs Cuma dolar kuru milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Dolar kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrasında  yükselişe geçti. Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 21,040 TL, dolar/TL satış fiyatı ise 21,216 TL'den işlem görüyor. 

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Dolar için sil baştan tahmin geldi! Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak