Kent Haberleri

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylarCumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Bilindiği üzere 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçimleri 2.tura tura kaldı. 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesi öğrencilerin ve velilerin tatil beklentisi gündem oldu.

Vatandaşlar, "Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?" sorularını sorgulatıyor. Konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklama yaptı. İşte detaylar...

İkinci tur sonrası 29 Mayıs okul var mı, yok mu? sorusu seçimlere sayılı günler kala yeniden gündemde yer aldı. Bilindiği üzere 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçimleri ikinci tura kaldı. 

14 Mayıs seçimleri öncesi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "15 Mayıs'ta okullarımızı sağlıklı bir şekilde hazırlamak için eğitim öğretime bir gün ara vereceğiz" diye duyurmuştu. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ikinci tur seçimlerinin ardından okulların bir gün tatil edileceğini kaydetti Peki, Seçim sonrası 29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi, değil mi?

29 Mayıs tatil mi sorusu öğrenciler ve veliler tarafından son günlerde sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. 

Seçimlerin ilk turunun tamamlanmasından sonra gözler ikinci tura çevrildi. 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil olacak mı? sorusu da milyonlarca öğrencinin merak ettiği konuların arasında yer aldı. 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir aday yüzde 50’nin üzerinde oy almadığı için ikinci tur seçimleri 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

BAKAN DUYURDU: 29 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer seçimden sonraki 29 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil edildiğini ifade etti. 28 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala önemli açıklama yapan Özer, seçimlerin ilk turunda olduğu gibi ikinci turunun ertesi günü eğitim olmayacağını kaydetti.

OKULLAR NE ZAMAN YAZ TATİLİNE GİRECEK, TATİL UZAYACAK MI?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer gündeme yönelik önemli konularda açıklamalar yaptı. Özer, okullar ne zaman kapanacak sorusuyla ilgili olarak, “16 Haziran'da okullar kapanıyor, uzatma yapmadık” diye cep verdi. Bu kapsamda 2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran Cuma günü tamamlanacak.

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 konutluk bu yeni projeyi aman kaçırmayın! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı!