30 / 04 / 2024

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.



Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) yürütmek. 2. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 4. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir,kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 5. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 6.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 7. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 8. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 9. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. 10.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Konusu ile ilgili marka ihtira beratı know-hor ustalık ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir. Devir ve ferah edebilir bunlar üzerinde lisans anlaşması yapabilir ayrıca sair maddi ve fikri haklar distribütörlükler, mutemetlik, bayilikler, ticari vekillik danışmanlık anlaşmaları hususunda bilcümle akit ve muameleler yapabilir. Şirket konusu ile ilgili olarak, resmi ve özel kuruluşlar nezdinde her kademede taahhütlerde bulunabilir. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gayrimenkuller alır, satar, ipotek eder aynı haklar iktisap edebilir. Bunları başkalarına devir ve ferah edebilir,inşa irat ve tevhit kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis eder.İpotekleri uzatır değiştirir fek eder,kiralar kiraya verir, kira akdini tapuya teşvik ettirebilir.Gayrimenkullerle ve aynı haklara her çeşit iltizami ve tasarrufu işlemlerde bulunabilir. Şirket ihtiyacı için motorlu nakil vasıtaları satın alabilir, ihtiyacından fazlasını satar. Şirket yukarıda gösterilen işlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görebilecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde ortaklar kurulunun kararı lazımdır.


Geri Dön