28 / 04 / 2024

Seferihisar Mandalina Vadisi'nde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

Seferihisar Mandalina Vadisi'nde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile satışa çıkarılan "Mandalina Vadisi Ekolojik Yaşam Alanı" projesinde satışlar devam ediyor. Peki Mandalina Vadisi nerede? İşte detaylar...



Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile satışa çıkarılan 5. proje olan Mandalina Vadisi, projesinde satışlar devam ediyor.

İzmir Seferihisar Tepecik Mahallesinde 100 bin metrekare alan üzerine kurulu 272 bahçe ve ortak kullanım alanları bulunan Mandalina Vadisi, bahçeleri net 300 metrekare ve üzeri alana sahip. 

Seferihisar Mandalina Vadisi nde fiyatlar 600 bin TL den başlıyor!

Her bahçenin elektrik, su ve kanalizasyon alt yapısı, içerisinde yetişkin mandalina ağaçları ve demir çitlerle çevrili ve 7 metrekarelik yolları hazır şekilde teslim ediliyor. 

Bahçeler üzerine yaşam alanı olarak tiny house (tekerlekli izinli ruhsatlı küçük ev) ,karavan veya kamelya tarzında küçük yaşam alanları yapabiliyor. 

Seferihisar Mandalina Vadisi nde fiyatlar 600 bin TL den başlıyor!

TİCARET BAKANLIĞI ONAYLI

Bahçelerin satışı Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile yapılıyor. Seçerek satın aldığınız bahçe tamamen size ait oluyor. Satışıların gerçekleştiği ve kooperatif üyesi olduğunuz anda E-devlet sayfanızdan aşamalar takip edebiliyor.

Ödemeleri kooperatif banka hesabına yapıldıktan sonra bahçeyi satın almış oluyorsunuz. 

E devletten mal varlığınız olarak görebilen bahçeyi dilediğiniz zaman istediğiniz kişiye satabilir vaya vefat durumunda miras bırakabiliyorsunuz.  

SEFARİHİSAR MANDALİNA VADİSİ FİYATLAR NE KADAR?

Her türlü, meyve ve sebze yetiştirilmseine uygun olan projede fiyatlar 600 bin TL den başlıyor.

Seferihisar Mandalina Vadisi nde fiyatlar 600 bin TL den başlıyor!

SEFARİHİSAR MANDALİNA VADİSİ ÇEVRESİNDE NERLER VAR?

Konumuyla dikkat çeken proje,  İzmir  merkeze yarım saat, Akarca Plajı ve Seferihisar'a 5 dakika, Sığacık Limanı ve Ürkmez Plajı yanı başınızda, Havalimanı, Çeşme, Alaçatı 1 saat uzaklıkta konumlanıyor.

SEFARİHİSAR HAKKINDA:

Seferihisar Bahçeleri, İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde; Turgut, Düzce ve Tepecik Köylerinde yaklaşık 450 dönüm alan üzerine kurulu.

Seferihisar Bahçeleri, kooperatife ait yerleşkelerden oluşuyor. Elektrik, su, kanalizasyon altyapısı, yollar, bahçeleri çepeçevre saran aynı zamanda birbirinden ayıran yeşil panel çitler tüm bahçelerimizde hazır bulunuyor.

Mavera Şazeli Konakları'nda yüzde 50 peşinatla! 2024 Nisan'da teslim!

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Çınar Life satışta! Yeni proje


Geri Dön