24 / 07 / 2024

Seferihisar'a 82 milyon liralık yatırım!

 Seferihisar'a 82 milyon liralık yatırım!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir'in Güzelbahçe, Seferihisar, Menderes ve Selçuk ilçeleri ile Aydın'ın Kuşadası ilçelerini birbirine bağlayan 82 milyon lira maliyetli proje yaptıkları söyledi...




AK Parti  İzmir  Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Seferihisar-Gümüldür-Kuşadası bölünmüş yol inşaatının Seferihisar bölümündeki tamamlanan kısmında ve devam eden inşaatında incelemelerde bulundu. Üç kısım olarak projelendirilen yolda halen Seferihisar-Özdere arasındaki ikinci kısımda çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Kaya, "Bu proje, İzmir'in tatil beldelerine olan ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Projenin tamamı, İzmir'in Güzelbahçe, Seferihisar, Menderes ve Selçuk ilçeleri ile Aydın'ın Kuşadası ilçelerini birbirine bağlıyor. İlk kısımdaki çalışmalar daha önceden tamamlanmıştı, şimdi ikinci kısımdaki çalışmalar sürdürülüyor. Burada da inşaat tamamlandıkça, tamamlanan kısımlar peyderpey trafiğe açılıyor" dedi.


MALİYET 82 MİLYON


İkinci kısım çalışmalarının toplamda 34 kilometrelik bir mesafeden oluştuğunu belirten Kaya "Bu kısım, 82 milyon lira proje tutarına sahip. Proje tamamlandığında Güzelbahçe kavşağından yola giren bir vatandaşımız Kuşadası'na kadar kesintisiz bir şekilde duble yolda seyahat etme imkanına kavuşacak" diye konuştu.


Yeni Asır


 


Geri Dön