Kent Haberleri

Şefik Türktaş: Kapalı Pazar projesini hayata geçireceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu Oba Beldesi'nde tezgah açan pazarcı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu Oba Beldesi'nde tezgah açan pazarcı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Pazarcıların büyük ilgi gösterdiği Türktaş, "Yağmur altında ıslanmanıza neden olan ve Kapalı Pazar Projesi'ni hayata geçiremeyen zihniyet, sizden utanmalı. Çünkü siz çok kötü şartlarda hizmet veriyorsunuz" dedi. 


KAPALI PAZAR SÖZÜ KENDİ

 yönetimleri döneminde 4 merkeze, 3'er modern Kapalı Pazar Projesi'ni de Alanya'nın doğu ve batı bölgesinde hayata geçirme sözü veren Türktaş, "Bizler ihtiyaca göre sizin için İmar Planı'nda pazar alanı tahsis edeceğiz. Buralara Kapalı Pazar Projesi inşa ederek, sizin kışın yağmurdan, yazın da güneşten korunmanızı sağlayacağız. Projemizde tüm özellikler olacak. Yani sizin için hizmete hazırım" diye konuştu. 


Alanya Postası