27 / 04 / 2024

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam



Gelişen ve sürekli değişen dünyaya ayak uydurarak kaliteli, konforlu, nitelikli ve en önemlisi insan odaklı projeleri hayata geçiren Yazıcı İnşaat son olarak Bağlıca'da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor.


SEĞMEN BAĞLICA KONUTLARI

Bağlıca'da 100 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen, 10-11-12 katlı toplam 9 bloktan oluşan Seğmen Bağlıca Konutları'nın ilk etabında oturumlar başlamıştı. Bağlıca merkezde yer alan ve 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerinden oluşan projenin ikinci etabı ise Nisan 2017'de teslim edilecek. 0.7 emsal değerine sahip, konsepti geniş olan bölgedeki tek konut projesi Seğmen Bağlıca Konutları, şehrin merkezinde, şehir karmaşasından uzak huzurlu bir yaşam sunuyor. Tek noktadan giriş çıkış sistemi ile 7/24 güvenlik hizmetleri, fitness salonu, açık yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, 5.000'in üzerinde çam ve sedir ağaçlarıyla bezenmiş eşsiz peyzaj gibi birçok özelliği içinde barındırıyor. Seğmen Bağlıca Konutları bulunduğu lokasyon açısından da ulaşım avantajı ile dikkatleri üzerine çekiyor.


2017'DE OTURUMA AÇILACAK

Bağlıca'da üniversitelere, ulaşım akslarına ve AVM'lere yakın konumda yer alan Open Sky projesi 12 - 13 - 14 katlı 4 bloktan oluşan, ebatları 43 m2 ile 194 m2 arası değişen özel daireler, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı yaşam alanlarına imkân veren, farklı m2 seçenekleriyle toplamda 373 daireden oluşuyor. Sosyal imkanları, özel güvenlik hizmeti, resepsiyon hizmeti, tüm rezidans hizmetlerini ev sahipleri adına yerine getiren projede konutların yanı sıra 34 adet dükkan ve 60 adet ofis ile hem yatırımcılara hem de hane sakinlerine zamandan ve yoldan tasarruf ederek alışveriş imkanı sağlıyor. Konut projesi 2017 yılı ortasında oturuma açılacak olan Open Sky'da, ticari alanlar 2018 başında faaliyete geçecektir.


Sabah


Geri Dön