02 / 05 / 2024

Segment İnşaat, Beyoğlu'nu, Galata'yı yeniliyor!

Segment İnşaat, Beyoğlu'nu, Galata'yı yeniliyor!

Gayrimenkul konusunda özgün projeler geliştiren Segment İnşaat, geliştirdiği œApartıman konsepti ile Beyoğlu, Galata, Tünel, Nişantaşı, Maçka ve Beşiktaş gibi İstanbul"un merkezi semtlerindeki tasarım yönü güçlü binalarda farklı bir yaşam tarzı kuruyor



Gayrimenkul konusunda özgün projeler geliştiren Segment İnşaat, geliştirdiği œApartıman konsepti ile Beyoğlu, Galata, Tünel, Nişantaşı, Maçka ve Beşiktaş gibi İstanbul"un merkezi semtlerindeki tasarım yönü güçlü ve modern hayatın ihtiyaçlarını dikkate alan binalarda farklı bir yaşam tarzı kuruyor.

Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi"ndeki tarihi şžimal Merdivenleri"nin üzerinde konumlanan œBelkıs ile œApartıman konseptinin ilk projesine başlayan Segment İnşaat, (Maçka, Beşiktaş, Nişantaşı, Gümüşsuyu"nda yapacağı yeni ˜apartımanlar" ile) İstanbul"daki gayrimenkul anlayışını yeniden yorumlamayı hedefliyor.

Tarihi bir bölgenin içinde yer alan Belkıs Apartımanı Mimar Boran Ekinci tarafından tasarlandı. Tarlabaşı"ndaki İKSV binasına komşu olan ve Haliç manzarasına sahip olan yapıda, konforun en yüksek düzeyde olması planlanıyor. 70 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen farklı metrekarelerde konutlardan oluşan bina, 10 katlı olarak planlanmış. 12 stüdyo, 2 suite ve 1 penthouse"dan oluşan dairelerin tavan yükseklikleri ise 3 metre. Binada konut ünitelerinin yanı sıra 3 kata yayılı açık ofis üniteleri de yer alıyor. Binanın girişinde farklı bir konsept oluşturmak isteyen proje sahipleri ilk katta çeşitli etkinliklerin yer alabileceği bir atmosfer yaratacaklarını belirten Mimar Ekinci, toplam 300 metrekarenin ayrıldığı bu katta sergi, defile amaçlı alanlar oluşturulurken aynı zamanda yeme içme kültürünü de barındıracak bir düzenleme yapılıyor. Bu düzenleme ile binanın giriş katında oluşturulan mekan, merdivende düzenlenecek etkinliklere entegre olabilecek cafe ve sergileme alanı olarak tarif ediliyor.

Lokasyonu çok hareketli

Segment inşaat tarafından geliştirilen ˜Apartıman" konsepti; kentin ulaşım ve sosyal olanaklarını, binanın güvenliği ve farklı hizmetleriyle birlikte, konfor içinde sunan gayrimenkul projeleri olarak tanımlanıyor. Projeler, bulunduğu lokasyonda, konumu, hikayesi, mekan kurgusu, sıra dışı mimarisi ile nirengi noktaları yaratan özgün yapılar olarak ifade ediliyor. Kentin merkezinde, modern hayatın gereklilikleri dikkate alınarak tasarlanan bu bina, rezidans konforuna sahip ˜apartıman tadında" bir yapı olarak duruyor. Proje sadece gayrimenkul ihtiyacını karşılamanın yanında sahiplerine bir yaşam tarzı da sunuyor.
Milliyet  


Geri Dön