Genel

Seha Yapı Komşular Tanışıyor etkinliği düzenledi!

Seha Yapı, Selçuklu Yazır bölgesinde inşa ettiği konutlarda yaşayan ev sakinlerini, düzenlediği etkinlikle bir araya getirdi. Etkinlikte, Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun eşliğinde temsili anahtar teslim töreni yapıldı.


İttifak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Seha Yapı, Selçuklu Yazır bölgesinde inşa ettiği konutlarda yaşayan ev sakinlerini, düzenlediği etkinlikle bir araya getirdi.  Etkinlikte, Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun eşliğinde temsili anahtar teslim töreni yapıldı. 

Yasemin Evleri Projesi'ni tamamlayarak anahtarlarını sahiplerine teslim eden Seha Yapı, 'Komşular tanışıyor, bahçede buluşuyor' etkinliği düzenledi. Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun'un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İcra Kumlu Başkanı Tahir Atila ve Yasemin Evleri sakinleri katıldı. Proje sakinleriyle böylesine keyifli bir etkinlikte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seha Yapı Genel Müdürü Dursun, "Her projemizi diğerlerinden farklılaştıracak özellikler eklemeye özen gösteriyoruz. Yasemin Evleri de 25 bin metrekarelik yeşil alanıyla, kapalı otopark, güvenlik, ankastreli mutfak, mutfakta kiler, rekreatif peyzaj, spor aletleri ve çocuk oyun alanlarıyla müşterilerimize farklı deneyimler, güven ve konfor sunuyor. Her zaman olduğu gibi yeni projelerimizde de Seha Yapı kalitesini, fai kını ve güvenini yaşatmaya devam edeceğiz" dedi. 

Önümüzdeki aylarda önemli bir projenin lansmanı için hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Dursun, "2014 yılında Konya'nın en değerli lokasyonlanndan biri olan Meram ilçesinde kentin en büyük imarlı arsası üzerinde büyük bir konut projesini hayata geçirmek üzere çalışmaları başlattık. Bu projede olmayanı yaparak, modern konutların, tertemiz hava ve suyun bir araya geldiği yepyeni bir yaşam sunacağız" diye konuştu. Yeni ve yenilikçi projelerinden biri olan Panorama Evleri projesinde bulunan mikro sistemi sayesinde konut ve ortak alanlarda kullanılan enerjiden büyük ölçüde tasarruf sağlandığını ve bu yönü ile projenin daha temeli yeni atılmasına rağmen yansının satıldığını belirtti. Yazır bölgesine inşa edilen Yasemin Evleri, 160 konuttan oluşuyor. Öte yandan tanışma etkinliğinde keyifli vakit geçir en misafirler, Konya'nın ünlü dans grubu Grup Kaşıks'm gösterileriyle eğlendi. 


Konya Yenigün