İş Fırsatları

Şehir Hastanesinde iş arayanlara müjde! Çok sayıda personel alımı yapacak! Üstelik şartlara inanamayacaksınız!

Hastanede iş arayan vatandaşlara müjde. Şehir Hastanesi’ne personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!Şehir Hastanesi’ne çok sayıda personel alımı yapılacak

Personel alımlarını takip eden pek çok kişi için duyuruldu. Şehir Hastanesi’ne çok sayıda personel alımı yapılacak. Toplam da 244 personel alımı için hangi mesleklerden alım yapılacağı ve başvuru şartları da açıklandı.

İşte ayrıntılar…

Şehir Hastanesi personel alımları hala devam ediyor. KPSS 50 puan şartının istendiği hastane personel alımları Diyarbakır için yapılıyor. Dicle Hastanesi personel alım ilanı incelendiği zaman çok sayıda meslek için alımın yapılacağı belirtildi.

LİSE MEZUNLARININ BAŞVURABİLECEĞİ MESLEKLER

Lise mezunları için; 1 erkek seramikçi, 2 erkek boyacı, 1 erkek mobilyacı, 4 erkek sıhhi tesisat / basit bakım onarım, 1 erkek berber, 2 erkek asma tavan personeli, 3 erkek kaynakçı, 3 erkek ısıtma ve soğutma sistemleri personeli, 1 erkek kazan bakım / onarım personeli, 3 erkek şoför, , 4 erkek hayvan bakıcısı, 1 erkek ağır araç motor – mekanik ustası, 1 erkek kaporta ustası, 1 erkek lastik tamir ustası, 9 erkek temizlik görevlisi, 8 kadın temizlik görevlisi, 1 erkek garson / kat hizmetleri görevlisi, 9 erkek hasta bakım ve temizliği personeli, 2 erkek camcı, 9 kadın hasta bakım ve temizliği personeli,  1 erkek binek araç motor – mekanik ustası, 1 kadın aşçı, 1 erkek inşaatçı / basit bakım / onarım, 1 kadın destek personeli, 5 erkek elektrik teknisyeni, 15 erkek koruma ve güvenlik görevlisi alımları yapılacaktır.

ÖN LİSANS MEZUNLARININ BAŞVURABİLECEĞİ MESLEKLER

Ön lisans mezunları için; 8 tane erkek hasta bakım ve temizliği personeli, 1 tane erkek mekatronik teknikeri, 8 tane kadın hasta bakım ve temizliği personeli, 20 tane erkek koruma ve güvenlik görevlisi, 8 anestezi teknikeri, 1 tane mobilyacı, 1 ATT / Paramedik Teknikeri, 2 tane sterlizyon görevlisi ve 4 tıbbi görüntüleme personeli.

LİSANS MEZUNLARININ BAŞVURABİLECEĞİ MESLEK GRUPLARI NELERDİR?

Lisans mezunları için; 72 tane hemşire, 1 tane eczacı, 1 tane ebe, 1 tane perfizyonist işe alımı, 2 biyolog, 15 erkek koruma ve güvenlik görevlisi, 1 diyetisyen gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin başvurularını Diyarbakır Üniversitesi internet sayfasından online bir şekilde yapması gerekmektedir. İstenilen evrakları sisteme yüklenecek, hastane personel alımı başvuru sürecinizi gerçekleştirebilirsiniz.