İş Fırsatları

Şehir hastanesinde yüksek maaşla hemen işe başlayın! Üstelik KPSS şartı da aranmıyor! İşte detaylar!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlere müjdeli haber verildi. İşte KPSS şartının da olmadığı personel alımına dair detaylar!O ildeki şehir hastanesi personel alımında bulunacak

İş arayan özellikle hastane personeli olmak isteyenlere müjde. O ildeki şehir hastanesi personel alımında bulunacak. Peki hangi pozisyonlarda işe alım yapılacak? İşte ayrıntılar…

Samsun Şehir Hastanesine personel alınacak. Geniş kapasiteli Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı bittikten hemen sonra doğacak iş gücü ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor. İşte Samsun Şehir Hastanesi'nde alım yapılması beklenen iş pozisyonları şu şekilde;

DİYETİSYENLİK

İlk olarak diyetisyen alımı yapılacağı bilgisi verildi. Diyetisyenler, diyet listelerini hazırlar ve  hastalar ile ilgili çeşitli faktörleri aldıkları eğitimler ışığında göz önüne alarak değerlendiren kişilere denir.

Bilindiği üzere bazı tıbbi durumların özel diyet reçeteleri bulunmaktadır. Örneğin, diyabetli insanlar düşük şeker oranına sahip olan bir diyete sahip olmalıdırlar. Buna benzer hastalıklar için uygulanan reçeteler vardır.

Diyetisyenler üniversitelerin lisans düzeyindeki ilgili bölümlerinden mezun olmuş olan kişilerdir. Diyetisyenler de diğer sağlık çalışanları gibi KPSS lisans seviyesindeki aldıkları puanlar doğrultusunda atanabilirler veya İŞKUR üzerinden yayınlanan sözleşmeli personel alım ilanları doğrultusunda iş başvurusunda bulunma hakkına da sahiptirler. Diyetisyenler özellikle son dönemdeki sağlıksız beslenme ve gündelik hayattaki hareketsizliklerden dolayı kişilerin başvurduğu sağlık çalışanlarıdır.

EBELİK

Ebeler, her hastanede faaliyet gösterebilir. Hastanelerin doğum birimleri, doğum merkezleri, kadın doğum uzmanının danışma odaları, ebelik grubu uygulamaları, toplum sağlığı merkezleri de olmak üzere birden fazla ortamda faaliyet gösterir.

TEMİZLİK PERSONELİ

Temizlik personelleri hastanelerin olmazsa olmaz elemanlarıdır. Bu alanda da alımlar yapılacaktır.

SAMSUN ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Samsun Şehir Hastanesi iş başvurusu alınma tarihine dair gerekli kurumlardan hala net bir bilgi paylaşılmadı. Hastanenin inşaatının kısa süre için tamamlanmasından sonra personel alımının süreci de başlayacaktır.

Samsun Şehir Hastanesi'nin faaliyete geçme süreci başladığı zaman da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sitesi üzerinden sözleşmeli personel alımlarına başlanacak. Bu bilgilere ek olarak hastanedeki açık pozisyonlara KPSS aracılığı ile atamaların yapılacağı bildirildi.

BAYKAR personel arıyor! Lise mezunları hemen başvursun! Başvuruları kaçıran dizlerini döver! İşte personel alım şartları

Ev tadilatı için müjdeli haber! Destek ödemeler başladı! Ev tadilatı için ne kadar veriliyor? İşte detaylar!