Kent Haberleri

Şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak! Son başvuru tarihini kaçırmayın!

Şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak. Resmen açıklanan bu son başvuru tarihini kaçırmayın. İşte detaylar...Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, şehir hastanesinde çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni bir personel alım duyurusu da yapıldı

İş arayan ve şehir hastanesinde çalışmak isteyen vatandaşlar arama motorlarında şehir hastanesi personel alımları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, şehir hastanesinde çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni bir personel alım duyurusu da yapıldı. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika bilgilerine göre, çok sayıda sağlık personeli ve hastane görevlisi alınacağı açıkladı.

Başvuruların 13 Nisan 2023 tarihinde başladığı personel alımı için resmen açıklanan bu son başvuru tarihini kaçırmayın. İşte detaylar...
 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre şehir hastanesi kadrosunda çalıştırılmak üzere toplamda 405 sağlık personeli alımı yapılacağı kaydedildi. Kamu işçisi ve sağlıkçı kadrosundan yapılacak olan alımlar için başvurular 5 Mayıs'a kadar devam edecek. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şekilleri de peş peşa açıklandı.

SAĞLIK PERSONELİ VE İŞÇİ ALIMI 2023

Konu ile ilgili olarak yapılan son dakika açıklamasında toplamda 21 branş üzerinden sağlık personeli alınacağı belirtildi. Verilen bilgilere göre, en az lise mezunlarının başvuru yapacağı personel alımına ek olarak bahçe bakım onarım elemanı, hasta bakım ve temizlik personeli, teknisyen, tekniker, hemşire, koruma ve güvenlik görevlisi alımları da yapılacak.

Sağlık personel alımı için alım yapılacak branşlar da şu şekilde açıklandı:

Bahçe Bakım ve Temizlik Personeli, Isıtma Sistemleri Personeli, Mühendis, Hemşire, Fizyoterapist, Şoför, Teknisyen,Diyetisyen, Eczacı, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Fizikçisi, Spor Uzmanı, Tekniker, Teknisyen, Destek Personeli, Büro Personeli, Hasta Bakım ve Temizlik Personeli, Basit Bakım – Onarım Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile birlikte toplamda 21 meslek dalından işçi temini yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI 2023

Kamupersonelinette yer alan habere göre söz konusu alımların Pamukkale Üniversitesi’ne yapılacağı bildirildi. Yapılacak olan alımlarda adaylarda aranan şartlar şöyle:

2022 KPSS B grubu puanına sahip olmak.

Koruma ve Güvenlik, Basit Bakım – Onarım Personeli başvurularında en az KPSS 50 puanı almak,

Antrenör için en az KPSS'den 55 puan almak,

Şoför, Hasta Bakım ve Temizlik Personeli, Teknisyen, Tekniker, Mühendis, Diğer Sağlık Personeli için KPSS'den 60 puan almak,

Bahçe Bakım Temizlik Personeli, Destek Elemanı, Isıtma Sistemleri Elemanı, Spor Uzmanı, Sağlık Fizikçisi; Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni; Diyetisyen, Biyolog, Fizyoterapist ve Hemşire başvuruları için KPSS'den 65 puan almak,

Büro personeli için en az KPSS'den 70 puan istendiği bildirildi.

Eczacı alımları için KPSS  puan şartı zorunluluğu yok.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu iş ilanı için başvuru yapmak isteyenler başvuru detaylarını merak ediyor ve araştırıyor. Başvurular Pamukkale Üniversitesi’ne bizzat yapılacak. Birden fazla müracaat olması durumunda başvuruların iptal edileceği kaydedildi. Adayların sadece 1 başvuru hakkı var 13 Nisan 2023 tarihinde başlayan başvurular 5 Mayıs 2023 tarihine kadar sürecek.

Türkiye Kamu-Sen'den memurlara ek zam talebi!

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor!