İş Fırsatları

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!Şehir Hastanesi personel alımı yapıyor

Şehir Hastanesi’nde görev almak isteyen kişiler için yeni bir ilan yayımladığını duyurdu. Şehir Hastanesi personel alımı yapıyor. Başvurular 28 Kasım tarihine kadar sürecek. Başvurmak isteyenler için KPSS 70 puan almış olma şartının arandığı açıklandı.

İşte haberin detayları…

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlandı. Buna göre 4/B sözleşmeli personel olarak alım yapılacak. Başvuru şartlarını barındıran adaylar arasından çalıştırılmak üzere büro personeli alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 14 Kasım tarihinde başladı ve 28 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek.

GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

Şehir Hastanesi personel alımı için İşte belirtilen o şartlar:

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Artvin Çoruh Üniversitesinin yayımlanmış olduğu Büro Personeli alımı ilanına başvurular 28 Kasım 2022 tarihinde son bulacaktır. Başvuru için faks, online, posta gibi başvuru yolları kabul edilmeyeceği belirtildi. Adayların Artvin Çoruh Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen gidip başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Hisseli tapuya haciz gelirse ne olur?

KYK bursu alırken VGM bursu alınabilir mi?