Genel

şžehir merkezinde bahçe keyfi yaşatacak 10 proje!

Bazen biraz stresten uzaklaşmak için bahçemizdeki çiçeklerimizle, toprağımızla vakit geçiririz. Ancak büyük şehirlerde özellikle de merkezde oturuyorsanız sizin kullanımınıza özel bir bahçenizin bulunması pek mümkün olmayabiliyor...

İşte bu hafta sizi hem büyük şehir yaşamına uygun kaliteye, lükse ve mimariye, hem de bahçe katlarında oturanların kendi bahçesini yaratabileceği alana sahip konut projeleriyle tanıştıracağız …

1-Artaş İnşaat, Öztaş İnşaat, Emlak Pazarlama İnşaat / Avrupa Konakları

Florya 'da bahçe keyfi yaşamak isteyenlerin projesi!

Yeri: Florya

Fiyatları: 1 milyon 475 bin TL - 3 milyon 200 bin TL

Artaş İnşaat, Öztaş İnşaat ve Emlak Pazarlama İnşaat işbirliğinde hayata geçirilen Avrupa Konakları projesi, 8 blokta 80 konuttan meydana geliyor. Projede yer alan konutların 25 'inin satışı tamamlandı. Florya 'da inşa edilen projede yer alan konutların alanları 215 metrekare ile 405 metrekare , fiyatları ise 1 milyon 475 bin TL ile 3 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Belirlenen fiyatlara KDV, altyapı masrafları, hizmet bedelleri, elektrik, su, doğalgaz abonmanlık ve sayaç bedelleri de dahil edilmiş.

Konutların 30 Nisan ile 30 Mayıs 2012 içerisinde teslim edilmesi planlanan Avrupa Konakları 'nın sosyal yaşam alanlarında ise 11 bin metrekarelik alan yaya yolları, yeşil alan, göletler, pergoleli oturma alanları bulunuyor.   Spor alanlarını kapsayan alan peyzaj alanı olarak tasarlandı. Ayrıca bahçe katında oturanların 2 ayrı 16 metrekarelik bahçe alanı bulunuyor ve bu alanları istediği gibi kullanabiliyor.

426 86 57
http://www.avrupakonaklariflorya.com/


2-Ağaoğlu İnşaat / Ağaoğlu My World Europe Arena Residence

Alışveriş merkezlerinden oluşan yaşam alan …

Yeri: Başakşehir Ayazma

Fiyatları: 174 bin 850 bin TL - 420 bin 850 TL

Ağaoğlu İnşaat 'ın Başakşehir Ayazma 'da inşa ettiği Ağaoğlu My World Europe projesinin Arena Residence etabında konutların alanları 70 ile 152 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan konutların fiyatları ise 174 bin 850 bin TL 'den başlıyor ve 420 bin 850 TL 'ye kadar yükseliyor.

Arena Residence, karşılıklı şekilde 3 'er bitişik bloktan oluşacak şekilde büyük bir meydan etrafında konumlandırılmış 6 blokta 1402 konuttan meydana geliyor.  

Açık koskoca bir meydan havuzunun etrafında konumlandırılmış mağazalardan oluşan açık hava alışveriş merkezi My World Europe Arena, sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.  

Arena Residence, 17 ile 25 arası değişken kat sayılarına sahip. Arena Residence 'da normal katlardaki konutlar 1+1 ve 2+1, teraslardaki konutlar ise her birisinin özel terasları olan 3+1 konutlardan oluşuyor. Arena Residence'ta yer alan bahçe katında oturanlara özel ayrılmış bahçelerin alanları 20 metrekareden başlıyor ve 60 metrekareye kadar yükseliyor.

24 Eylül 2010 tarihinde satışa çıkarılan Ağaoğlu My World Europe projesinde konut teslimlerinin 2013 yılının Haziran ayında yapılması hedefleniyor.

444 7 666

www.myworld-europe.com


3-Beşyıldız Grubu / Mira Evleri

275 bin TL 'den başlayan fiyatlarla!

Yeri: çekmeköy

Fiyatları: 275 bin TL 'den başlayan fiyatlarla!

Teslimlerine 2012 sonunda başlanılacak olan Mira Evleri 'nin yüzde 74 'ü yeşil alana sahip.   15 bin 560 metrekarelik net alan üzerine inşa edilen Mira Evleri, çekmeköy 'de hayata geçiriliyor. Zemin dışında dört katlı sekiz bloktan meydana gelen proje, Beşyıldız Grubu tarafından yükseliyor.

Binaların her katı, yekpare pencereler ve geniş balkonları sayesinde ağaçlar ve çiçeklerle iç içe, az katlı ve geniş aralıklı blokları ile her daire müstakil bir ev gibi...

160 konutu bünyesinde barındıran projedeki konutların metrekareleri 110 ile 185 arasında, fiyatları ise 275 bin TL ‘den başlıyor. 5 çeşit dairenin yer aldığı projede bahçe katında oturanların yaklaşık 10 metrekarelik özel kullanımında bahçesi yer alıyor. Bu bahçeyi kişi daha çok süs bahçesi ya da oturma yeri olarak kullanabiliyor.

0216 642 00 01

http://www.besyildizmira.com


4-İnanlar İnşaat – Terrace Bahçe

şžehir merkezinde butik site konsepti!

Yeri: Zekeriyaköy

Fiyatları: 750 bin TL - 1 milyon 250 bin TL


İnanlar 'ın Ocak 2010 'da başlattığı Zekeriyaköy 'deki projesi Terrace Bahçe, şžubat 2011 'de bitirilerek sahiplerine Nisan sonu yerine Mart ayında teslim edildi.

Terrace Bahçe, son dönem yüksek talep alan küçük üniteli yapılaşma hemen hemen yok denecek kadar az olan bölgedeki ilk küçük üniteli, az katlı butik site konsepti ile diğer projelerden ayrılıyor. Konut sahiplerine müstakil ev konforu da sunan Terrace Bahçe, konseptinin yanı sıra tasarımı ve konumu itibariyle de önem kazanıyor.   Projede bahçe katında oturanlara özel bir de bahçe alanı bulunuyor. Bu alan dairenin büyüklüğüne göre farklılık gösteriyor. Bahçelerin büyüklükleri 10 ila 14 metrekare arasında değişiyor.

Terrace Bahçe sakinleri, bir taraftan doğanın içinde doğal yaşamın tadını çıkarırken, diğer taraftan da güvenli ve huzurlu bir site yaşamının konforunu yaşıyor. Bu ayrıcalıklı keyif, yaşam alanlarında da kendini hissettiriyor. Dairelerde tüm camlar sakinlerinin doğanın keyfine varmaları ve günışığından tam yararlanmaları amacıyla yere kadar tasarlanan Terrace Bahçe, bölgede emsali olmayan 4 cephesi açık ve aydınlık, fonksiyonel bir proje.

Dörder katlı üç blok ve 76 daireden oluşan projede, büyüklükleri 56 ile 258 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 14 tipte daire bulunuyor.

Satışı devam eden 3+1 ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksi 9 dairenin fiyat aralığı 750 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor.

Sosyal hayatıyla da seçkin bir yaşam sunan Terrace Bahçe 'de, yüzme havuzu ve güneşlenme terasının yanı sıra, çocuk parkı, fitness center ve sauna bulunuyor. Peyzaj düzenlemeleri ve bahçe aydınlatmaları projeye ayrı bir şıklık katıyor.

0212 342 12 10
http://www.terracebahce.com/


5-Yorum İnşaat   & Turkmall /Yorum İstanbul

Baharı 40 metrekarelik bahçenizde karşılayın!

Yeri: Bayrampaşa

Fiyatları: 217 bin TL - 575 bin TL

Bayrampaşa 'da yükselen Yorum İstanbul, alanları 62 ile 128 metrekare arasında değişen konutlardan meydana geliyor. Projede yer alan konutların fiyatları da 217 bin TL ile 575 binTL arasında farklılık gösteriyor.

Yorum İnşaat ve Turkmall 'ın ortak projesi Yorum İstanbul, 6, 9, 14 ve 18 katlı bloklarda toplam 558 konuttan meydana geliyor. Proje; 52 bin metrekare konut alanına ve 16 bin 500 metrekare yeşil alana sahip bir proje. Ayrıca projede bahçe katında oturanlara özel bahçede yer alıyor. Yer alan bahçelerin alanları 20 metrekare ile 40 metrekare arasında değişiyor. Bahçelerdeki metrekare farkı dairenin alanından kaynaklanıyor. Burada oturanların bahçelerinde peyzaj düzenlemesi de bulunuyor.

5 bloktan meydana gelen Yorum İstanbul 'un sosyal alanları arasında pergolalı yürüyüş yolu, mini golf, mini futbol, çocuk oyun alanı, açık kapalı yüzme havuzu, fitness, buhar odası, 450 metrekarelik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru, botanik bahçe, çim güneşlenme alanı, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, gölet, gezinti ve dinlenme alanları, süs havuzu bulunuyor.

Yorum İstanbul projesinde yaşam önümüzdeki Ekim ayında başlıyor Türkiye 'nin en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul 'un yayında yükselen Yorum İstanbul projesi Bayrampaşa 'da, İstanbul 'un en çok değerlenen bölgesinde bulunuyor.

444 84 94

http://www.yorumistanbul.com/


6-Emay İnşaat/ Kentplus Newport

Uçak kanadında bahçe keyfi!

Yeri: Kurtköy

Fiyatları: de 78 bin TL - 385 bin TL

Uçak kanadından esinlenerek tasarlanan Newport Kentplus projesi 10 katlı 4 blokta 436 daireden oluşuyor. Kurtköy 'de inşa edilen Kentplus Newport, Sabiha Gökçen Havaalanı ile dikkat çekiyor. Emay İnşaat tarafından geliştirilen Kentplus Newport projesinin inşaatı 2011 yılı başında başladı.

Kentplus Newport projesinde yer alan konutların alanları 35.92 metrekareden başlıyor ve 149 metrekareye kadar yükseliyor. Fiyatları da alanların büyüklüğüne göre de 78 bin TL 'den başlayıp 385 bin TL 'ye kadar çıkıyor. Projede yer alan bahçe katlarının da yaklaşık 8 –10 metrekarelik özel kullanımında alan bulunuyor.

2012 Aralık ayında yaşamın başlaması planlanan projede dubleks bahçe katları, alçak kat konseptli, balkonlu ve teraslı dairelerin yanı sıra açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

Kentplus Newport projesinin sosyal alanlarında basketbol, voleybol ve tenis sahası, açık yüzme havuzu, aktivite alanı yer alıyor.

444 1 200

http://www.kentplus.com/


7-Sinpaş GYO/ İstanbul Sarayları

Saray konforunun günümüze uyarlaması!

Yeri: Küçükçekmece

Fiyatları: 248 bin 449 TL - 1 milyon 334 bin 184 TL

Son zamanlarda Nebahat çehre ile reklam filmleriyle de konuşulan İstanbul Sarayları, Sinpaş GYO projelerinden …

Küçükçekmece 'de yer alan projeye Mart 2010 'da başlandı. Projenin 1. Ve 3. etabı Mart 2013 'te, 3. Etaptaki Hisar Residence 'lar ise Ekim 2013 'te teslim edilecek.

Bünyesinde şžehzade Sarayları, Kuzguncuk Yalıları, çırağan Köşkü, Dolmabahçe Köşkü, Koru Sarayları, Sultan Sarayları, Hünkar Konakları, Hanzade Konakları ve Hisar Kuleleri olmak üzere dokuz farklı yaşam seçeneği barındıran İstanbul Sarayları, 1206 konuttan meydana geliyor. Projede büyüklükleri 75 metrekare 1+1 ‘den, 426 metrekare 6 +1 'e kadar tam 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Yer alan konutların fiyatları ise 248 bin 449 TL 'den başlıyor ve 1 milyon 334 bin 184 TL 'ye kadar yükseliyor.   Mart ayında lansmanı yapılan 1. etabın yüzde 90 'ının da satışı gerçekleştirildi. İstanbul Sarayları'nda yer alan bahçe kullanım alanları konut tipine göre farklılık gösteriyor. Projede yer alan Hünkar ve Hanzade Sarayları'nda bahçeler ortlama 15 metrekare, Sultan ve Koru Sarayları'nda yer alan bahçeler ortalama 50 metrekare ve Yalılar'da ise   alanlar ortalama 55 metrekare olarak belirlendi.

İstanbul Sarayları projesi ile tarihin nadide eserlerini, günümüz mimarisinin özellikleriyle harmanlayarak, sakinlerine sultanlara yaraşır yaşam alanları sunuyor. Yer alan konutlarda özel bahçe katı özelliği bulunuyor. Proje kapsamındaki bahçe katları, özel bahçesi, havuzu, geniş terasları, Boğaz, koru, meydan manzaralarıyla keyifli yaşam alanları oluşturuyor.

Dolmabahçe rıhtımında ufak bir gezinti mermer taşlar üzerinden Barok Bahçe, Has Bahçe, Mabeyn Bahçesi diye adlandırdığımız Osmanlı Bahçelerine açılıyor.

İstanbul Sarayları projesinde, peyzajın saray bahçelerini aratmayacak nitelikte olmasına dikkat edildi. Fıstık çamı, çınar, servi, erguvan gibi İstanbul'un korularının, meydanlarının simgesi olmuş vazgeçilmez ağaçlarını İstanbul Sarayları'nın dört bir yanında görmek mümkün. Boğaziçi'nin bitki karakterini oluşturan nadide çiçekler ve saray tepelerinde insan eliyle serilmiş halı gibi duran çemen sofalar da İstanbul Sarayları'nı tamamlayan ince dokunuşlar arasında yer alıyor.

Minyatürlerden esinlenen setli bahçeler yaşayanları kentten doğaya küçük yolculuklara çıkaracak. Boğaz manzaralı koru yolları, İstanbul Sarayları'nda yeniden canlanan çınarlı, servili iskele kıyı çıkmazları, korulardan meydanlara uzanan yeşil halı ve tematik bahçeler İstanbul Sarayları'nın kıyılarına kadar uzanıyor.

İstanbul Sarayları 'nda, benzersiz saray mimarisi kadar peyzaj da saray bahçelerini aratmayacak nitelikte düzenlenmiş bulunuyor. İstanbul korularının ve meydanlarının simgesi fıstık çamı, çınar, servi ve erguvanlar İstanbul Sarayları 'nın bahçelerini ve dört bir yanını süslüyor. Ağaçların yanı sıra nadide çiçekler ve saray tepelerinde insan eliyle serilmiş bir halı gibi duran çemen sofalar da saray sakinlerine huzur dolu alanlar yaratıyor.

Saray mimarisine has özel bahçeler, süs havuzları, çeşme ve şadırvanlar muhteşem yapıları tamamlarken, minyatürlerden esinlenerek hazırlanan setli bahçelerin yanı sıra, Gül ve Lale Bahçeleri, şžifa Bahçesi ve şžair Bahçesi gibi tematik bahçeler de sakinlerinin ruh haline göre gezintiye çıkabilecekleri alanlar sunuyor.

444 1 440
www.istanbulsaraylari.com


8-Soyak Yapı & Emlak Konut GYO / Soyak Park Aparts

Halkalı 'nın bahçe projesi!

Yeri: Halkalı

Fiyatları: 82 bin 500 TL - 301 bin 500 TL


Soyak Yapı ve Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemi ile Halkalı 'da hayata geçirilen Soyak Park Aparts, 2 bin 200 konuttan meydana geliyor. 4 etaptan oluşan projede en ucuz konut fiyatı 82 bin 500 TL ve en pahalı konut fiyatı 301 bin 500 TL olarak belirlendi.

8 farklı konut tipinin yer aldığı projede bahçe katlarındaki kullanıma özel alanlar; 2+1 konutlarda bahçeli teraslı olarak anılıyor ve 14 ila 16 metrekare arasında değişiyor, 3+1 bahçeli kentevi A tipinde ise 23 metrekare ve B tipinde 19,25 metrekare olarak belirlendi.

Soyak Park Aparts projesinin 1. ve 2. etap parsel sınırları içerisinde ticaret alanı bulunmuyor. Soyak Park Aparts projesinin tamamında açık otopark imkanı mevcut. 1. etapta 647, 2. etapta 474 konut bulunuyor.   1. etapta 632 otopark, 2. etapta 441 otopark yer alıyor. Proje 23 bin 142 metrekare arsa alanına sahip.

Soyak Park Aparts 'ın 2013 yılının Nisan ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

444 0 795
www.soyak.com.tr


9-Mitaş Gayrimenkul / ParkONE

Yeşil alana doyacağınız proje!

Yeri: Zekeriyaköy

Fiyatları: 448 bin dolar - 772 bin dolar

Zekeriyaköy Uskumruköy 'de Mitaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ParkONE 'da konutların fiyatları 448 bin dolardan başlıyor ve 772 bin dolara kadar yükseliyor.

Tasarımında Space Mimarlık ve Tasarım şžirketi sahibi Kaan çetinkaya 'nın imzasını gördüğümüz projede konutların alanları 204 metrekare ile 296 metrekare arasında değişiyor.

24 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan Parkone, toplam 85 konuttan meydana geliyor.

Parkone projesinde 12 dönümlük yeşil alan bulunuyor. Yeşil alanın içinde, yüzme havuzu, hamam, sauna, yoga-pilates stüdyosu, GYM, çocuk oyun kulübü, tenis kortu, kafe ve restoran yer alıyor. Projede bahçe kullanım alanları ise 124 metrekare ile 433 metrekare arasında değişiyor.

0212 201 60 62

http://www.parkone.com.tr/


10-Tepe İnşaat/Narkule

Adalar ve deniz manzarasına karşı bahçe keyfi!

Yeri: Maltepe

Fiyatları: 330 bin TL – 545 bin TL

Maltepe 'de yükselen Narkule projesi, Tepe İnşaat tarafından tek blok halinde hayata geçiriliyor. Projenin en önemli özelliklerinden biri 27 katlı olan blokta konutların birçoğunun deniz, Adalar ve orman manzaralı olması.

Projedeki konutların alanları 101 metrekare ile 162 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Narkule 'de satışı devam eden 2+1 konutların fiyatları 330 bin ile 435 bin TL arasında, 3+1 konutların fiyatları 395 bin TL ile 545 bin TL  arasında değişiyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin bahçe kullanım alanı 51.50 metrekare, 3+1 dairelerin bahçe kullanım alanı ise 45.10 metrekare...

En son deprem yönetmeliğine uygun olarak projelendirilen Narkule 'de 108 konut bulunuyor. 2009 'da temeli atılan projede konutların yüzde 30 'unun da satışı tamamlandı. Projede konut teslimlerinin ise 2011 sonu yapılması planlanıyor.

0216 444 4 627

www.narkule.com.tr

Kübra Genç/Emlakkulisi.com